Δέσποινα Βανδή: Έτσι είναι το κορμί της στα 50 της!

Η θεαματική βουτιά της στη θάλασσα

Η Δέσποινα Βανδή διαθέτει άψογες αναλογίες και ένα καλογυμνασμένο κορμί που θα ζήλευαν και οι 20άρες!

Η τραγουδίστρια πριν από μερικές μέρες έκλεισε τα 50 και έστειλε ένα σπουδαίο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. 

«Αχ κορίτσια μου, η ηλικία είναι ένας αριθμός! Δωστε σε αυτόν τον αριθμό αυτό που του αξίζει! Δεν είναι οφειλές προς το δημόσιο, είναι προς τον εαυτό σας! Συμφωνώ πως όταν είσαι μικρός, ο χρόνος έχει την έννοια του άπειρου! Είναι παιχνίδι,είναι μεσημέρια που πρέπει να κάνεις ησυχία, είναι καλοκαίρια,τα πρώτα φλερτ... Μεγαλώνοντας ο χρόνος έχει να κάνει περισσότερο με τα πράγματα που επιθυμήσαμε η έπρεπε να κάνουμε και κάναμε ή δεν κάναμε! Να τελειώσεις το σχολείο,να σπουδάσεις, να βρεις μια καλή δουλειά,να βρεις ένα καλό παιδί να παντρευτείς,να κανεις παιδιά, να τα μεγαλώσεις να,να... Που θέλω να καταλήξω; Στην ομορφιά των χρόνων που διανύω! Εγώ από αυτά τα «να» τελείωσα! Τα τελευταία χρόνια ζω κάνοντας μόνο πράγματα που γεμίζουν την ψυχή μου! Δεν έχω το άγχος να αποδείξω κάτι! Με απασχολεί η προσωπική μου εξέλιξη και το χαμόγελο των παιδιών μου! Να γίνω καλύτερος άνθρωπος,να κατανοώ,να μη θυμώνω,να συγχωρώ,να έχω στόχους,να τολμώ,να δουλεύω με χαρά,να παίζω,να χορεύω,να συγκινούμαι,να γελάω ,να ονειρεύομαι! Η ηλικία έχει να κάνει με τη διάθεση μας για ζωή! Με την ενέργεια μας! Όσο μεγαλώνω τόσο μεγαλώνει κι αυτή! Κι όσο θα έχω ένα δικο μου «να» να ξεπηδάει από μέσα μου,θα είμαι ευτυχισμένη! Ας το καλό! Με ταραξατε,μέρα που ήταν,μεγάλη γυναίκα!!!»

Το φετινό καλοκαίρι η Δέσποινα Βανδή το περνάει στην Αθήνα, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της. 

Από Τετάρτη έως Κυριακή βρίσκεται στο θέατρο «Άλσος» πρωταγωνιστώντας στο μιούζικαλ υπερπαραγωγή «Το δικό μας σινεμά», το οποίο σημειώνει τεράστια επιτυχία, ενώ τις δύο ημέρες της εβδομάδας που κάθεται φροντίζει να χαλαρώνει μαζί με αγαπημένους της φίλους σε παραλίες της πρωτεύουσας.

Έτσι, λοιπόν, το απόγευμα της Τρίτης, η Δέσποινα μαζί με την κόρη της, Μελίνα, τις κολλητές της, Μαρία Χολέβα και Μάνια Ντέλου, αλλά και συναδέλφους της από το θέατρο, φόρεσαν τα μαγιό τους και έδωσαν ραντεβού στο Λαγονήσι, όπου έκαναν τις βουτιές τους, σε ένα διάλειμμα από την καθημερινή τους ρουτίνα. Όλοι μαζί έγιναν μια όμορφη παρέα και αρκέστηκαν μόνο στο να κολυμπήσουν στα γαλάζια νερά της θάλασσας, αλλά έκαναν και sup μέσα στο νερό, ενώ δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες για τα social media.

Το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο, η Δέσποινα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία που έβγαλε κατά τη διάρκεια αυτής της απόδρασής της στη θάλασσα. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να κάνει ένα θεαματικό άλμα προς τη θάλασσα, φορώντας μόνο το λευκό μπικίνι της. «Περιμένετε ρε παιδιά!!!Φύγατε όλοι για διακοπές! Πάρτε με μαζί σας! Μην είστε τέτοιοι!!! #akomastinathina #summer2019 #greeksummer #athens», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε.

Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για το καλλίγραμμο κορμί της, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top