Ο σύντροφος της Ελευθερίας Ελευθερίου μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση τους!

Όσα είπε το 24χρονο μοντέλο Δημήτρης Ταταράκης

Οι κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού στα social media

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η Κύπρια τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου είναι ζευγάρι με το 24χρονο μοντέλο και YouTuber, Δημήτρη Ταταράκη

Ο νεαρός άντρας έδωσε συνέντευξη στο «Down Town Κύπρου» και μίλησε πρώτη φορά για τον έρωτα που ζει αυτή την περίοδο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bond and Bonita😋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝘿𝙞𝙢𝙞𝙩𝙧𝙞𝙨 𝙏𝙖𝙩𝙖𝙧𝙖𝙠𝙞𝙨 (@dimitris_tatarakis) στις

Αφού αρχικά αποκάλυψε ότι είναι σχεσάκιας, στη συνέχεια μίλησε για τη γνωριμία του με την τραγουδίστρια «Γνωριστήκαμε σε μια κρουαζιέρα όπου ήμασταν και οι δύο για δουλειά. Η Ελευθερία ήρθε τελευταία στιγμή -δεν ήταν προγραμματισμένο- και με το που την είδα, μου άρεσε. Έχει έναν πολύ όμορφο χαρακτήρα και καθαρή αύρα που μου ταιριάζει».

Δείτε τον νέο σύντροφο της Ελευθερίας Ελευθερίου - Ποζάρουν μαζί!

Φανερά ερωτευμένο το μοντέλο παραδέχτηκε ότι: «Μου αρέσει που από την πρώτη στιγμή συνεννοούμαστε. Μιλάμε αρκετά και μπορεί να περάσουν ώρες χωρίς να το καταλάβουμε. Συζητάμε τα πάντα. Επίσης, είναι η πρώτη κοπέλα με την οποία νιώθω πως ταιριάζουμε σε όλα».

Επίσης εξομολογήθηκε πως όταν τη γνώρισε ήταν σε σχέση, η οποία τελείωνε ούτως ή άλλως: «Πρώτα ξεκαθάρισα τα πράγματα με την προηγούμενη κοπέλα, και μετά προχώρησα με την Ελευθερία» είπε, ενώ κλείνοντας παραδέχτηκε πως όχι μόνο του τραγουδάει, αλλά τραγουδάνε και μαζί!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top