Μαίρη Συνατσάκη: Ποζάρει με τη δίδυμη αδερφή της!

Φορούν το ίδιο φόρεμα και χαμογελούν στην κάμερα

Δείτε τη Μαίρη να κάνει Bottle Cap Challenge

Η Μαίρη Συνατσάκη με τη δίδυμη αδερφή της, Αλίκη βρέθηκαν στο μέρος που τους ξυπνά πολλές όμορφες και τρυφερές αναμνήσεις. Αυτό δεν είναι άλλο από το εξοχικό τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι λάτρης των social media και δημοσιεύει συχνά πυκνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Η Μαίρη απέχει από την τηλεόραση τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, πριν από κάποιες μέρες ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα, μια σειρά ρούχων σε συνεργασία με την Αθηνά Οικονομάκου.

Το περασμένο Σάββατο, μάλιστα, η ‘’Mairiboo’’ φόρεσε ακριβώς το ίδιο φόρεμα με την αδελφή της και πόζαραν μαζί κάτω από μια συκιά, στην οποία έπαιζαν μαζί όταν ήταν μικρές!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν ξέρω πως αγαπάς περισσότερο από όσο αγαπάω το αδερφάκι μου! Διδυμάκια 👯‍♀️ σε αυτήν την συκιά στο εξοχικό που έχουμε σκαρφαλώσει άπειρα, που έχουμε παίξει κρυφτό που έχουμε φάει καθισμένες από κάτω τα σύκα της. Ένα φανταστικό Σάββατο ♥️ —–———————–———————• Αν είδατε τα στοριζ μου, πείτε! Τα καταφέραμε τελικά; 🤪 | #twins #summerstyle #projectsoma #mystyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Sinatsaki (@mairiboo) στις

 

«Δεν ξέρω πως αγαπάς περισσότερο από όσο αγαπάω το αδερφάκι μου! Διδυμάκια σε αυτήν την συκιά στο εξοχικό που έχουμε σκαρφαλώσει άπειρα, που έχουμε παίξει κρυφτό που έχουμε φάει καθισμένες από κάτω τα σύκα της. Ένα φανταστικό Σάββατο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top