Δέσποινα Καμπούρη: Ο λόγος που χειρουργήθηκε

Τι συνέβη στη δημοσιογράφο

Η Δέσποινα Καμπούρη υπεβλήθη σε ένα χειρουργείο ρουτίνας, καθώς είχε χαλάζιο στο μάτι. Η δημοσιογράφος φαίνεται πως δεν μπόρεσε να το αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή και χρειάστηκε μια μικρή επέμβαση.

Η Δέσποινα Καμπούρη λίγη ώρα μετά το χειρουργείο, δημοσίευσε μία φωτογραφία της, στην οποία πόζαρε με τον γιατρό της και μας ενημέρωσε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

«Στραβούλιακας alert! Πέρασε κι αυτό και τώρα είμαι χαρούμενη και ανακουφισμένη (και λίγο νυσταγμένη από τη νάρκωση αλλά... that’s the good part). Σ’ ευχαριστώ για όλη την αγάπη και φροντίδα μα κυρίως για την ανθρώπινη προσέγγιση ιατρού προς τον ασθενή. Bye bye χαλάζιο!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δέσποινα Καμπούρη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στραβούλιακας alert! Πέρασε κι αυτό και τώρα είμαι χαρούμενη και ανακουφισμένη (και λίγο νυσταγμένη από τη νάρκωση αλλά... that’s the good part✌🏼😄🤤). Σ’ ευχαριστώ @georgecharonis ! Για όλη την αγάπη και φροντίδα μα κυρίως για την ανθρώπινη προσέγγιση ιατρού προς τον ασθενή (ειδικά όταν αυτός βλέπει βελόνες και λιποθυμάει💉🤪). Bye bye χαλάζιο! Μη σε ξαναδώ στα μάτια μου! @athens_vision team you’re the best!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri) στις


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top