Δωρός Παναγίδης - Αθηνά Χρυσαντίδου: Και πάλι μαζί;

Η ανάρτηση του Δώρου στο Instagram

Το βράδυ της Κυριακής ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου φαίνεται να ήταν μαζί και μάλιστα, να διασκέδασαν με την ψυχή τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Ο Δώρος δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με τους δυο τους να χορεύουν στον ρυθμό της μουσικής.

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από τότε που η Αθηνά Χρυσαντίδου ανακοίνωσε δημόσια στο Instagram τον χωρισμό της από τον Δώρο Παναγίδη. Το ζευγάρι, που πολλοί τηλεθεατές αγάπησαν,  γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε κατά τη διάρκεια του «Power of Love».

«Αγαπημένοι μου, δυστυχώς ή ευτυχώς στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα σχεδιάζουμε. Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίσατε και με αγαπήσατε μέσα από το ριάλιτι αγάπης. Επειδή με χαρακτηρίζει η στάση μου και η ειλικρίνειά μου απέναντι σε όλους εσάς που με στηρίζετε, οφείλω να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη σχέση μου με τον Δώρο. Υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, όμως αποφάσισα να απουσιάζει από το μέλλον μου. Τον ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την κατανόηση σας έτσι ώστε να βάλω κάποια πράγματα ξανά σε τάξη στη ζωή μου», ήταν το μήνυμα με το οποίο ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Δώρο, η Αθηνά Χρυσαντίδου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top