Εξομολόγηση: «Δεν πέρναγε από το μυαλό μας ότι θα πεθάνει η Ρίκα Βαγιάνη!»

«Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τον θάνατό της»

Στη στενή της φίλη Ρίκα Βαγιάνη αναφέρθηκε η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας Μανίνα Ζουμπουλάκη, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town.

Η στενή φίλη της Ρίκας Βαγιάνη, Μανίνα Ζουμπουλάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Με αφορμή το νέο της βιβλίο που έχει για ηρωίδα μια 82άχρονη, αναφέρθηκε στο σοκ που υπέστη με τον θάνατο της δημοσιογράφου που συγκίνησε όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2018: «Το μεγάλο σοκ ήταν πέρσι με τη Ρίκα Βαγιάνη, που ήταν πιο μικρή από μένα, νομίζω 52 ή 54, και πέθανε. Ήμασταν μια παρέα με τη Γαλήνη Τσεβά, τη Ρένια Λουιζίδου και τη Ρίκα Βαγιάνη και πηγαίναμε για ποτά, κάναμε βόλτες, κουτσομπολεύαμε, τσακωνόμασταν και όλο αυτό, τα ξενύχτια, τα τηλέφωνα, οι βόλτες, μου φαινόντουσαν και μου φαίνονται ακόμα σαν χτες. Όταν αρρώστησε η Ρίκα, λέγαμε: “Εντάξει τώρα, ρε παιδί μου. Σιγά, θα το ξεπεράσει”. Δεν πέρναγε καν από το μυαλό μας ότι θα πεθάνει η Ρίκα. Λέγαμε: “Αρρώστησε, θα γίνει καλά, δεν είναι τίποτα»”. Ε, όταν πια το πράγμα έφτασε στο ότι θα πέθαινε πέρσι από τον Μάιο και μετά που αρχίσαμε να το καταλαβαίνουμε, να το συνειδητοποιούμε- δεν μπορούσα να το διαχειριστώ».

Ρίκα Βαγιάνη: «Σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλιά σου. Θα σε έλεγα παλιόγρια»

Ρ.Βαγιάνη: Οι φίλοι της μιλούν για εκείνη-«Τον έπαιζε στα ίσια τον καρκίνο»

Η Μανίνα Ζουμπουλάκη δεν μπόρεσε να κρύψει τον θυμό της: «Δεν ξέρω, ρε παιδί μου, μαύρισα, θύμωσα, ακινητοποιήθηκα. Και γενικά τον θάνατο δεν μπορώ να τον διαχειριστώ. Και έτσι κάθισα και έγραψα γι’ αυτό το θέμα για να το ξορκίσω. Δηλαδή, σκεφτόμουν πως ξαφνικά η δική μου γενιά πάει προς τα εκεί. Τελειώνουμε. Έπρεπε κάτι να κάνω για να μην κρατάω τον θυμό μέσα μου. Δηλαδή, λέμε τα επιφανειακά: «Γερνάω, να φτιάξω το μάτι μου, την κοιλιά μου που κρέμασε, να κάνω ένα botox» και διάφορες τέτοιες μικρολεπτομέρειες που μας ρίχνουν και δεν κοιτάμε τα καλά. Ποια είναι τα καλά; Ότι το πρωί που πεθαίνει η καλύτερη σου φίλη, εσύ σηκώνεσαι και πίνεις έναν καφέ και κάνεις ένα τσιγάρο και συνεχίζεις. Έτσι μου ήρθε η ιδέα. Το ότι ζούμε είναι κάτι πολύ σημαντικό που το ξεχνάμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top