Meghan Markle: H αντίδραση του πατέρα της που δεν προσκλήθηκε στη βάφτιση

Όσα δήλωσε ο «φασαριόζος» παππούς

Δείτε στο βίντεο του Reuters τις πρώτες εικόνες από τη βάφτιση του βασιλικού βρέφους

O πατέρας της Meghan Markle, Thomas Markle, δεν παρευρέθηκε στη βάφτιση του εγγονού του, Archie, αποφεύγοντας ωστόσο, να δώσει απανωτές συνεντεύξεις για το γεγονός αυτό. Η μοναδική συνέντευξή που έδωσε με αφορμή τη βάφτιση, ήταν στη ‘’Mail on Sunday’’, στην οποία και δήλωσε:

«Με ρώτησαν αν θα ήθελα να πάω στη Μεγάλη Βρετανία για να δω τον εγγονό μου να βαφτίζεται. Ήμουν παπαδοπαίδι στην ηλικία των 12, μέλος της αγγλικανικής εκκλησίας από τα 14, και ο Archie είναι ο νέος μου εγγονός. Φυσικά, και θα το απολάμβανα να ήμουν εκεί για να τον παρακολουθήσω να παίρνει την ευχή, να ευχηθώ στον Archie και τους γονείς του υγεία και ευτυχία».

Αν και η απάντησή του πατέρα της Meghan  ήταν αυτή τη φορά ευγενική και πολιτισμένη, για τη δούκισσα του Sussex δεν αρκεί μόνο αυτό. Θα προτιμούσε να μην μιλάει καθόλου στον Tύπο ο πατέρας της, κάτι που είχε εκφράσει («μπαμπά, σταμάτα να με εκθέτεις») και πριν τον γάμο με προσωπική επιστολή που του είχε στείλει.

Να θυμίσουμε τι είχε συμβεί με τον πατέρα της Meghan Markle, όταν δεν έλαβε πρόσκληση για τον γάμο της κόρη του με τον Πρίγκιπα Harry. Συγκεκριμένα, τότε, εκείνος είχε φροντίσει να εκφράσει δημοσίως τη δυσαρέσκειά του και πολλά πρωτοσέλιδα «στήθηκαν» με επίκεντρο τον «αδικημένο» από την κόρη του Markle.

Αυτές οι ιστορίες ανήκουν στο παρελθόν, και τώρα, με τη βάφτιση του Archie, πολλοί περίμεναν ότι θα συμβούν τα ίδια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top