Πέθανε στον ύπνο του γνωστός 20χρονος ηθοποιός

«Ο κόσμος έχασε ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα»

Το βίντεο είναι από το AP Video Hub

O λόγος για τον 20χρονο Cameron Boyce, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στο κοινό από την συμμετοχή του σε σειρές του Disney Channel. Ο νεαρός ηθοποιός πέθανε στον ύπνο του και βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του από τους γονείς του. 

Ο θάνατός του επήλθε ύστερα από χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας που είχε. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ενδεχομένως η τραγική κατάληξη να σχετίζεται με κρίση επιληψίας. Δυστυχώς, το ενδεχόμενο αιφνίδιου θανάτου μέσα στον ύπνο, δεν είναι απίθανο για όσους έχουν ιατρικό ιστορικό με επιληψία. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ακριβής αιτία θανάτου. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@lafamilyhousing awards! #bethekeyhome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cameron Boyce (@thecameronboyce) στις

 

Την τραγική είδηση ανακοίνωσε μέλος της οικογένειας του αδικοχαμένου παιδιού. «Ο κόσμος έχασε ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα, αλλά το πνεύμα του θα ζει μέσα από τις σκέψεις όσων των γνώρισαν και τον αγάπησαν», τόνισε συγγενής του Cameron Boyce.

Ποιος ήταν ο Cameron Boyce

Ο Cameron Boyce έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στο βίντεοκλιπ «That Green Gentleman (Things have changed) των Panic! at the Disco, το 2008. Εκεί ο όμορφο νέος ενσάρκωνε τον κιθαρίστα Ryan Ross στην παιδική του ηλικία.
Την ίδια χρονιά εμφανίστηκε στην σαπουνόπερα «General Hospital: Night Shift» υποδυόμενος τον Michael Stone Cates Junior, αλλά και στη μεγάλου μήκους ταινία τρόμου «Mirrors» και στο «Eagle Eye».

Δύο χρόνια αργότερα, ο Boyce έπαιξε στην κωμωδία «Grown Ups» τον Keith Feder, τον κακομαθημένο γιο του Adam Sandler, ενώ λίγους μήνες μετά «ξεδίπλωσε» και τις χορευτικές του ικανότητες στη διαδικτυακή σειρά  «The Legion of Extraordinary Dancers».
Η συνεργασία του με την Disney ξεκίνησε το 2011 όταν εμφανίστηκε στην σειρά «Good Luck Charlie» του Disney Channel και λίγο αργότερα συμμετείχε και στο «Dancing with the stars».
Ακόμη, είχε μία μικρή συμμετοχή στην κωμωδία «Judy Moody» αλλά και στο «Shake it up» της Disney το 2011. Tη χρονιά αυτή έκανε και τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Disney Channel Jessie».

Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο νεαρός ηθοποιός συμμετείχε στο «Descendants: Wicked World» «Επόμενη Γενιά: Κακός Κόσμος» παίζοντας τον Carlos, γιο της Cruella de Vil, ρόλος που επανήλθε και στο σίκουελ του 2017 αλλά και στην συνέχεια που αναμένεται να βγει μέσα στο 2019.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top