Mad Video Music Awards 2019: Όλα όσα δεν είδατε στο κόκκινο χαλί!

Τι μας είπαν οι Alcatrash, η Κόνι Μεταξά και ο Mike

Η 16η απονομή των βραβείων Mad Video Music Awards πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Γήπεδο του Tae Kwon Do και το star.gr ήταν εκεί!

Όλοι οι αγαπημένοι καλλιτέχνες πέρασαν από το κόκκινο χαλί και μας μίλησαν για νέα τους σχέδια αλλά και για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους.

Συνατσάκη-Οικονομάκου: Η συνεργασία & τα μυστικά ομορφιάς τους

Οι Alcatrash μας αποκάλυψαν ότι θα είναι και του χρόνου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την Παρέα» και ότι το καλοκαίρι θα κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και θα βρίσκονται στο Fantasia με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Ήβη Αδάμου, τον Ίαν Στρατή και την Κόνι Μεταξά. 

(Ανδρέας Βούλγαρης-Σταύρος Κωστής-Πέτρος Πυλαρινός-Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος)

Δείτε την εμφάνισή τους με την Καίτη Γαρμπή: 

 

Η προσέλευση στο κόκκινο χαλί ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα και οι celebrities πόζαραν με εντυπωσιακά outfits, όπως κάθε χρόνο στον φωτογραφικό φακό.

Κόνι Μεταξά

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Βαγγέλης Κακουριώτης

Οι Οnirama

Μαίρη Συνατσάκη-Αθηνά Οικονομάκου

Josephine

Ανάμεσα στις επώνυμες που παρέλασαν μπροστά από τις κάμερες και τα φωτογραφικά φλας ήταν η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη που ντύθηκαν ασορτί, η Κόνι Μεταξά, η Josephine, η Έλενα Τσαγκρινού, η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Δείτε τις λαμπερές αφίξεις στο κόκκινο χαλί:

Οι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στη σκηνή των Mad Video Music Awards by Coca-Cola ήταν οι: 2J, Alcatrash, DrouliasBrothers, FY, Goin’ Through, HRVY, Illeoo, Josephine, Komis X,Konnie Metaxa, Light, Luca Hänni, Mad Clip, Iasonas Mandilas, ΜΕΛΙSSES, Mike, Natasha Kay, Naya, OGE, Onirama, SIN BOY,Snik, Solmeister, Tamta, Ypo, Ήβη Αδάμου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Καίτη Γαρμπή, Δραμαμίνη, Βαγγέλης Κακουριώτης, Βασίλης Καρράς, Έλενα Παπαρίζου, Αναστάσιος Ράμμος, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Τσαγκρινού, Ελένη Φουρέιρα, Γιάννης Χατζηγεωργίου!

 

Ρεπορτάζ: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου, Ναταλία Κλαδά

Κάμερα: Άμπερ Ντόκου
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top