Συνατσάκη-Οικονομάκου: Η συνεργασία & τα μυστικά ομορφιάς τους

Όσα είπαν για το νέο τους brand στο star.gr

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη και να ενώσουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα brand ρουχισμού.

MAD VMAs 2019: Με το ίδιο φόρεμα στο κόκκινο χαλί πασίγνωστες Ελληνίδες!

MAD VMAs 2019: Η λίστα με τους μεγάλους νικητές της βραδιάς!

Τα δυο λαμπερά κορίτσια της ελληνικής showbiz, το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκαν στα βραβεία ΜΑD και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί φορώντας το ίδιο αέρινο φόρεμα στο οποίο κυριαρχούσαν οι αποχρώσεις του πράσινου και του κίτρινου.

Μαίρη Συνατσάκη - Αθηνά Οικονομάκου

Οι fashion icons μίλησαν στο star.gr γι’ αυτή τη συνεργασία τους δηλώνοντας παράλληλα ενθουσιασμένες: «Ήταν αυθόρμητη κίνηση. Ήταν κάτι που μας πρότεινε ένας κοινός μας φίλος λέγοντάς μας “γιατί βρε κορίτσια δεν κάνετε κάτι μεταξύ σας, αφού επιχειρείται τόσα πράγματα;”. Και στο τέλος το είδαμε πιο σοβαρά. Δουλεύουμε εντατικά τους τελευταίους έξι μήνες», είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.
Τα ρούχα τους απευθύνονται σε όλους τους τύπους γυναικών. «Το καλοκαίρι τα ρούχα μας θα είναι πολύ αέρινα, boho, κομψά με πολύ ωραία χρώματα και μοναδικά prints. Είναι εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’70. Και παράλληλα ετοιμάζουμε και τη χειμωνιάτικη συλλογή», δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου.

Βέβαια, δεν ξεχνάμε ότι έχουμε καλοκαίρι και οι περισσότεροι celebs ετοιμάζουν βαλίτσες για κάποιο ελληνικό νησί. Τι θα κάνουν όμως οι δυο κυρίες; Η Αθηνά Οικονομάκου θα πάει στη Σαντορίνη, γιατί όπως είπε θέλει να στηρίξει το νέο εγχείρημα του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη θα παραμείνει στην Αθήνα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά θα ξεκλέψει χρόνο για ολιγοήμερες διακοπές.

Μαίρη Συνατσάκη - Αθηνά Οικονομάκου

Σε ότι αφορά στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα, η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε στο κανάλι της στο YouTube, υπογραμμίζοντας ότι προσπαθεί κάθε φορά να δίνει κάτι διαφορετικό.

Η Αθηνά Οικονομάκου θα συνεχίσει στη σειρά του Alpha «Έλα στη Θέση μου», και παράλληλα είναι σε συζητήσεις για κάποια κινηματογραφική ταινία. 

Λίγο πριν το τέλος, αποκάλυψαν τα μυστικά ομορφιά τους που δεν είναι άλλα από τη σωστή ενυδάτωση, -που βοηθά φυσικά το πολύ νερό -και βέβαια το ντεμακιγιάζ!


Συνέντευξη: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου
Κάμερα- Μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top