Δώρος Παναγίδης: Στην παραλία με τη γυναίκα της ζωής του

Η ανάρτησή του στο Instagram

Ο Δώρος Παναγίδης, έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο «Power of Love». Αν και το ριάλιτι αγάπης ανήκει πια στο μακρινό παρελθόν για τον γοητευτικό άντρα, εκείνος συνεχίζει να μας απασχολεί μέχρι και σήμερα μέσω των social media, στα οποία είναι ιδιαίτερα ενεργός.

Μπορεί να μην έχει ακουστεί τίποτα για κάποια νέα σχέση του μετά τον χωρισμό του από την Αθηνά Χρυσαντίδου, ωστόσο εκείνος απολαμβάνει τα μπάνια του με τη μοναδική γυναίκα της ζωής του την τρέχουσα περίοδο, που δεν είναι άλλη από την κόρη του.

Πριν από μερικές ώρες μάλιστα, ο Δώρος, έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.  Δημοσίευσε μία φωτογραφία από την παραλία, στην οποία κρατά με αγάπη την όμορφη κορούλα του

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With my princess today! ❣️🔥 #father #daughter #love #pic #picoftheday #photography #natural #summer #summer2019 #summerlove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doros Pan (@dorospanayidesofficial) στις

 

«With my princess today! #father #daughter #love #pic #picoftheday #photography #natural #summer #summer2019 #summerlove», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας ο στοργικός μπαμπάς, Δώρος Παναγίδης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top