Ο ΛεΠα και η Ασημίνα από το MasterChef διασκέδασαν στον Πάνο Κιάμο!

Επώνυμες παρουσίες τα «έσπασαν» με τις επιτυχίες του τραγουδιστή

Ο Πάνος Κιάμος  δίνει τον καλύτερό του εαυτό κι αποθεώνεται στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται τους τελευταίους μήνες. O διάσημος τραγουδιστής μετατρέπει την κάθε βραδιά σε ένα ανεπανάληπτο πάρτι, όπως εκείνος ξέρει ενώ δε λείπουν και οι παρουσίες διασήμων.


Εκεί βρέθηκε και ο Λευτέρης Πανταζής. Ο Πάνος Κιάμος τον καλωσόρισε και του παραχώρησε το μικρόφωνο όπου ο ΛεΠα ερμήνευσε το τραγούδι του «το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου». Στο Posidonio διασκέδασε και ο Σαράντης Σαλέας ο οποίος τραγούδησε μετά από παρότρυνση του καλλιτέχνη.


Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» και την πρώην παίκτρια του MasterChef, την Ασημίνα, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το κόκκινο φόρεμά της.

Οι θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού διασκέδασαν με τη νέα επιτυχία του Πάνου Κιάμου «Σκάνδαλο», το απόλυτο hit «θέλω να σε ξαναδώ» το οποίο ερμηνεύει παρέα με  την Antonella και την Courtney Parker,  αλλά και άλλα τραγούδια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής της νεότερης γενιάς, ο Νικηφόρος, ξεσηκώνει το κοινό με τον δικό του τρόπο και παρουσιάζει ένα εκρηκτικό live πρόγραμμα με τις δικές του επιτυχίες: "Ξέρω τι κάνω", "Σαν αλήτης", "Άσπρο πάτο", "Σαν τα μάτια σου", "Φτάνω στο Θεό", "Υποσχέσου". Στις 21/6 θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του Νικηφόρου με τίτλο: «Έχω τα δικά μου».


Εντυπωσιακό είναι το πρόγραμμα στο σύνολό του με δυναμικές εναλλαγές, χορευτικά και δυνατές ερμηνείες.


Την δική τους σφραγίδα βάζουν στο πρόγραμμα η ταλαντούχα και hot Antonella, ο ξεχωριστός Γιάννης Χατζηγεωργίου, η εντυπωσιακή Courtney Parker, η χαρισματική Βάλια Σωμαράκη και οι: Μαριαλένα Γιάνναρου, Ιωάννα Γιαννακού. Το δικό της στίγμα αφήνει η Dj Λία Παπαδάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top