Τσιμιτσέλης για γάμο με Γερονικολού:Η Κατερίνα είναι ο άνθρωπός μου αλλά...

Ο ηθοποιός παρά τον επαγγελματικό μαραθώνιο που τρέχει, δηλώνει πανευτυχής!

Δείτε τι είχε πει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»

Θέατρο, σινεμά, τηλεόραση… όλα καλά πηγαίνουν για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στα επαγγελματικά του, αλλά και στην προσωπική του ζωή. 

 

Ο ηθοποιός παρά τον επαγγελματικό μαραθώνιο που τρέχει, δηλώνει πανευτυχής και μιλά στη Real Life για το νέο θεατρικό του «χτύπημα» με την υπερπαραγωγή «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», για την ταινία «Για Πάντα» που ετοιμάζει ως παραγωγός, αλλά και ως πρωταγωνιστής έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, αλλά και για τον νέο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς «Έλα στη θέση μου» που πήρε το «πράσινο φως» και για του χρόνου στον Alpha.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν τα πάω καλά με τους γάμους!»

Γερονικολού: O Τσιμιτσέλης την φωτογραφίζει στην παραλία με το μαγιό της!

«Χαίρομαι πολύ που κάνουμε με την Κατερίνα και θέατρο και σινεμά μαζί. Λες να έρθει και η τηλεόραση αργότερα; Για την ώρα ολοκληρώσαμε τον πρώτο κύκλο προβών στο δυνατό έργο της εξαιρετικής Μιμής Ντενίση και ξεκινάμε γυρίσματα για την ταινία «Για Πάντα», που είναι το νέο μεγάλο στοίχημά μου στον χώρο, αφού κάνω και την παραγωγή», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πέτρος+Ζωή #έχειςερωτευτείποτέ; Follow @giapantamovie @village_gr @cinemonde_productions @yiannispapadakos @gtsimitselis @grow.agency.online

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou) στις

 

Ο ηθοποιός όμως μίλησε για τη σχέση του με τη γαλανομάτα ηθοποιό, Κατερίνα Γερονικολού. Πώς σχολίασε το ενδεχόμενο ενός γάμου;  
«[…]δε μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι εξαγγελίες. Με την Κατερίνα περνάμε τέλεια, είναι ο άνθρωπός μου και, όχι, δεν είναι στα σχέδιά μας να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας. Είμαστε εξαιρετικά όπως είμαστε!» απάντησε χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top