Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν τα πάω καλά με τους γάμους!»

Η συνεργασία του με την Κατερίνα Γερονικολού και η συγκατοίκηση

Για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Γερονικολού αλλά και τη σχέση του με τον γάμο μίλησε σε συνέντευξή του στο TV Έθνος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. 

Ο γνωστός ηθοποιός πρόκειται να συνεργαστεί στη σκηνή με τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού στη θεατρική παράσταση «Κι από Σμύρνη… Θεσσαλονίκη», ενώ παράλληλα οι δυο τους ετοιμάζουν μια νέα κινηματογραφική ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν μαζί. 

-Του χρόνου θα είσαι στη συνέχεια του «Σμύρνη μου αγαπημένη», «Κι από Σμύρνη… Θεσσαλονίκη», μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού. Αμφιταλαντεύτηκες να βρεθείτε μαζί στη σκηνή;

«Όχι, καθόλου! Η Κατερίνα είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Στρατιώτης, πειθαρχημένη και δουλεύει πολύ και πολύ καλά. Είναι ηθοποιός που την αφορά πολύ το θέατρο. Θέλει να μαθαίνει πράγματα. Επίσης, θέλω να έχουμε και χρόνο μαζί, γιατί λόγω διαφορετικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων δεν είναι εύκολο να βρεθούμε. Και φυσικά ήταν τιμητική η πρόταση από την Μιμή Ντενίση. Δε μπορείς να αρνηθείς εύκολα σε έναν τόσο ευφυή και δημιουργικό άνθρωπο… Η ασφάλεια, το δημιουργικό περιβάλλον και η παρουσία της σχέσης μου δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσω έναν πολύ όμορφο επόμενο θεατρικό χειμώνα».

-Έχεις το άγχος μήπως η επόμενη κοινή επαγγελματική σεζόν φέρει φθορά στη σχέση σας;

«Όλοι οι άνθρωποι δηλαδή που δουλεύουν μαζί φθείρονται; Σε κάθε επάγγελμα. Όχι, δε συμφωνώ με αυτό. Η παράσταση είναι ένας ζωντανός οργανισμός και όταν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον σε αυτό που κάνεις, μόνο θετικά πράγματα μπορεί να φέρει αυτό».

-Θα κάνετε μαζί με την Κατερίνα και μια καινούργια κινηματογραφική ταινία. Ποια είναι η βασική σεναριακή πλοκή;

«Δε μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου από την Cinemont Production, στην οποία συμμετέχω και εγώ. Θα είναι μια ερωτική ιστορία με ανατρεπτικό φινάλε. Και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πρωτοχρονιά του 2020».

-Ένας δεύτερος γάμος είναι στα σχέδιά σου;

«Όχι και γενικότερα με τους γάμους δεν τα πάω καλά.»

-Γιατί;

«Δεν μου αρέσει η διαδικασία. Θεωρώ πως ο γάμος είναι για τους συγγενείς και τους φίλους. Δεν είναι για το ίδιο το ζευγάρι. Ζω κάθε μέρα την προβολή στην παράσταση, στη σειρά. Δεν θέλω να στρέφεται η προσοχή του κόσμου στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να διοργανώσω πάρτι. Δεν θέλω να κάνω διαχωρισμό ποιοι θα έρθουν στον γάμο και ποιοι στο τραπέζι. Δε θέλω να τρέξω να πάρω βέρες, να βγάλω χαρτιά. Δε μπορώ. Με κουράζει. Δίνουμε στον γάμο πολύ παραπάνω σημασία απ’ όσο πρέπει. Συμφωνώ με γάμους που γίνονται σε έναν στενό οικογενειακό κύκλο, δίνει ο Θεός την ευλογία Του και τελειώνει το θέμα. Δε χρειάζεται ο Θεός να δώσει την ευλογία Του παρουσία 1.500 καλεσμένων».

-Αυτό δηλαδή θα το έκανες; Ένα μυστήριο σε κλειστό κύκλο;

«Όχι, και αυτό πιθανότατα δε θα το έκανα. Μια σχέση για να είναι στερεή δε χρειάζεται γάμο».

-Με την Κατερίνα πάτε καλά στη συγκατοίκηση, δεν υπάρχουν τριβές;

«Εδώ δεν βρισκόμαστε καλά-καλά, θα υπάρχουν και τριβές; (γελάει)».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top