Βανδή: Το ταλέντο της Μελίνας, η εκπομπή που έκανε 5% και το X-Factor

Διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της η τραγουδίστρια

Η Δέσποινα Βανδή διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της και μίλησε για όλα στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή Πρω1νό. Η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για το μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά» ενώ δηλώνει αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος.

Ακόμα, μίλησε και για την εκπομπή που κάνει στο Open «My Greece», τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά και το πολυαναμενόμενο X-Factor που θα παρουσιάσει. 

«Το My Greece είναι δική μου παραγωγή, εγώ πληρώνω. Προσπαθώ να μεταφέρω σε κάθε εκπομπή, τι είναι ο κάθε τόπος. Είναι καθαρά μια εσωτερική ανάγκη. Δεν πληρώνεται αυτό το πράγμα. Ήθελα να είναι ακριβή παραγωγή γιατί θέλησα να δείξω την ωραιότερη εικόνα. Είναι μία εκπομπή που στηρίζεται στην εικόνα και στην πληροφορία. Οι κάμερες είναι HD, είμαστε 15 άτομα στον δρόμο, δεν βγαίνει έτσι μια τέτοια εκπομπή, πληρώνεται. Το κάνω για μένα! Τι να σου πω, ότι το κάνω για την Ελλάδα; Το κάνω για μένα γιατί θέλω να αφήσω κάτι πίσω. Μέσα δεν μπαίνω, αλλά δεν είναι κάτι που το κάνω επειδή με πληρώνουν. Είναι καθαρά εσωτερική αναζήτηση, θέλω να δείξω την Ελλάδα έτσι όπως πρέπει να φανεί.

Μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου διάβαζα τα σχόλια στο διαδίκτυο και χάρηκα πολύ που άρεσε στον κόσμο. Την επόμενη μέρα ξυπνάω και ευελπιστώ ότι όλο αυτό θα έχει πάει τέλεια. Έκανε 5%, καμία σχέση! Ήξερα ότι είμαι σε ένα κανάλι τα ποσοστά του οποίου αυτή τη στιγμή δεν είναι υψηλά. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που κράτησα ήταν ότι οι άνθρωποι που το είδαν και άρχισαν να γίνονται περισσότεροι, την χάρηκαν την εκπομπή. Είναι πολύ συγκεκριμένης κατηγορίας, πρέπει να σε ενδιαφέρει αυτό το πράγμα για να το δεις. Το περιεχόμενο είναι αυτό που μετράει».

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να μάθει και για το X-Factor που ακούγεται εδώ και ένα χρόνο. Η Δέσποινα Βανδή απέφυγε να απαντήσει και αρκέστηκε να πει γελώντας: «Είναι νωρίς. Είναι νωρίς. Είναι νωρίς».

Η ζωή με τα παιδιά της και τον Ντέμη Νικολαΐδη 

Μετά από 20 χρόνια κοινής ζωής το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Η Μελίνα είναι 15 ετών και ο Γιώργος 12! 

Η Δέσποινα σπάνια μιλάει για τα παιδιά της δημόσια. «Η Μελίνα έχει θεία φωνή… έχει χάρισμα. Τη μαγεύει πολύ ο χώρος του τραγουδιού και του θεάτρου. Νομίζω ότι θα ασχοληθεί με αυτό. Εμένα με νοιάζει τα παιδιά μου να βρουν τι είναι αυτό που θέλουν να κάνουν, να το αγαπήσουν και να μην τους φαίνεται η δουλειά, δουλειά σκληρή. Εγώ και ο Ντέμης είμαστε πιο αυστηροί από όλους τους άλλους, για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. Εγώ ήμουν πολύ μέτρια όταν ξεκίνησα. Αν με σταματούσαν δε θα έφτανα σήμερα εδώ. Δούλεψα πολύ. Δεν πιστεύω ότι θα περνούσα στο X-Factor. Θα με κόβανε!»

Θέλω η κόρη μου να σπουδάσει έξω, να μάθει πράγματα και να ανοίξει ο κόσμος της μουσικής μπροστά της

Ακόμα, η τραγουδίστρια μίλησε για τον χαρακτήρα των παιδιών της: «Δεν είμαι ενοχική μαμά, γιατί τους έχω αφιερώσει όλο μου τον ελεύθερο χρόνο μου και τη ζωή μου. Δεν είναι τόσο δύσκολη η δουλειά που κάνω.

Με την κόρη μου μαλώνω πολύ πιο εύκολα, αλλά έχουμε πολύ ωραία σχέση. Στον γιο μου δεν μπορώ να φωνάξω. Είναι γιατί είναι αγόρι, δεν μπορώ να του φωνάξω. Ο Γιώργος είναι ένα πολύ ευγενικό παιδί, που νοιάζεται για τους άλλους. Δεν του αρέσουν οι φασαρίες και έχει πάρει το χιούμορ από τον Ντέμη. Η Μελίνα ήταν ένα παιδί φοβερά κολλημένο πάνω μου. Ήθελε να είναι μονίμως μαζί μου. Αυτό ξαφνικά στην έκτη δημοτικό έρχεται και αλλάζει. Σήμερα είναι 15 και αισθάνομαι και εγώ και ο Ντέμης ότι μπορούμε να την στείλουμε οπουδήποτε, πατάει πολύ καλά στα πόδια της. Έχει ωριμότητα, λογική στα πράγματα που κάνει, λόγο, είναι ανεξάρτητη και αυτόνομη. Μου αρέσει πολύ ο χαρακτήρας της. Οι σχέσεις της φυσικά και με απασχολούν αλλά της έχω εμπιστοσύνη».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top