Έλληνας παρουσιαστής γλίτωσε από πυροβολισμούς στη Βραζιλία!

Ώρες αγωνίας για τον Γιώργο Λέντζα

Δείτε φωτογραφίες του παρουσιαστή με τη σύντροφό του Χριστίνα Στεφανίδη

Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας για τα γυρίσματα της νέας του ταξιδιωτικής εκπομπής με θέμα το ποδόσφαιρο, βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Γιώργος Λέντζας.

Ωστόσο, ο νεαρός παρουσιαστής έζησε ώρες αγωνίας, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων βρέθηκε στη μέση ενός... πολέμου συμμοριών με τους πυροβολισμούς να πέφτουν σαν βροχή!

Γιώργος Λέντζας-Χριστίνα Στεφανίδη: Για ποτάκι το ερωτευμένο ζευγάρι!

Λέντζας: «Δεν ήμουν καλεσμένος στο γάμο του Τανιμανίδη!»

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στο Instagram: «Σήμερα στα γυρίσματα του @footballstoriestv , συνέβη κάτι που ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Ενώ ετοιμαζόμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο με την παιδική ομάδα της φαβελας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από τις συμμορίες που υπάρχουν τριγύρω. Δεν είναι αυτό που με σόκαρε τόσο, όσο το ότι 13χρονα παιδιά έδειχναν συνηθισμένα στη φάση, καθώς εκκενώναμε το γηπεδάκι στη Favela do Alemao, μην μας πάρει καμία ξώφαλτση. Στο περιθώριο των εμπορεύσιμων success stories, της εικονικής φιλανθρωπίας και του αιώνα που τα πάντα μεταφράζονται σε φράγκα και δόξα, η ανθρωπότητα αποτυγχάνει όσο γεννιούνται παιδιά χωρίς καν το δικαίωμα στην ίση ευκαιρία».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα στα γυρίσματα του @footballstoriestv , συνέβη κάτι που ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Ενώ ετοιμαζόμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο με την παιδική ομαδα της φαβελας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί απο τις συμμορίες που υπάρχουν τριγύρω. Δεν ειναι αυτο που με σόκαρε τοσο, όσο το οτι 13χρονα παιδιά έδειχναν συνηθισμένα στη φάση, καθώς εκκενώναμε το γηπεδάκι στη Favela do Alemao, μην μας πάρει καμία ξωφαλτση. Στο περιθώριο των εμπορεύσιμων success stories, της εικονικής φιλανθρωπίας και του αιώνα που τα πάντα μεταφράζονται σε φράγκα και δόξα, η ανθρωπότητα αποτυγχάνει όσο γεννιούνται παιδιά χωρίς καν το δικαίωμα στην ίση ευκαιρία.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Lentzas (@george_lntz) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top