Εκθαμβωτική η Jennifer Lopez στα Fashion Awards-Όλες οι λαμπερές παρουσίες

Στην τελετή απονομής των βραβείων CFDA

Λάμψη, εντυπωσιακές παρουσίες, υπέροχα ρούχα και μια απαστράπτουσα Jennifer Lopez είχαν τα φετινά βραβεία μόδας CFDA στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης!

Είναι μία από τις μεγαλύτερες βραδιές για την βιομηχανία της μόδας και όλες όσες θέλουν να αποκαλούνται style icons παραβρέθηκαν στην τελετή απονομής των βραβείων. 

Η Jennifer Lopez έκλεψε την παράσταση φορώντας ένα υπέροχο Ralph Lauren crop top ζιβάγκο με μακριά μανίκια, το οποίο αναδείκνυε τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς που δε μπορούσε να μην παρατηρήσει κανείς, και μία μακριά φούστα, την οποία συνδύασε με κόκκινα ψηλοτάκουνα παπούτσια.

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε πιάσει αλογοουρά τα μαλλιά της, ενώ φορούσε πανάκριβα διαμαντένια σκουλαρίκια και κρατούσε κόκκινο τσαντάκι.

«Το πορτοκαλί είναι το καινούργιο μαύρο. Είμαι ευγνώμων που θα λάβω το βραβείο Fashion Icon απόψε» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η JLo. Φυσικά, από το πλευρό της δεν έλειψε ο αρραβωνιαστικός της Άλεξ Ροντρίγκες.

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Εκτός όμως από την λατίνα σταρ που τιμήθηκε με το βραβείο Fashion Icon Award, το «παρών» έδωσαν και τα μοντέλα Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ και Έμιλι Ραταϊκόφσκι. 

Η Τζίτζι Χαντίντ εμφανίστηκε με ένα πιο ανδρόγυνο λουκ, με ένα γαλάζιο σύνολο του Virgil Abloh, του καλλιτεχνικού διευθυντή της ανδρικής κολεξιόν Louis Vuitton. Το 24χρονο μοντέλο φόρεσε ένα θαλασσί σακάκι με ταιριαστό παντελόνι και μια φούστα με πτυχές. Το look ολοκλήρωσε με λευκές μπότες ενώ τα μαλλιά της τα άφησε κάτω με χαλαρές μπούκλες.

Όσο για την αδερφή της, την 23χρονη Μπέλα Χαντίντ, η οποία έκανε μοναδικές εμφανίσεις στο Φεστιβάλ των Καννών πριν από λίγες ημέρες με ένα παραμυθένιο λευκό φόρεμα και μια vintage κατακόκκινη τουαλέτα, που άφηνε ελάχιστα στην φαντασία, κατάφερε και πάλι να ξεχωρίσει μέσα στο πλήθος, με ένα μαύρο μακρύ φόρεμα του Michael Kors. Το φόρεμα είχε λεπτομέρειες από φτερά στρουθοκαμήλου και το συνδύασε άψογα με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε κότσο και με frizzy μπούκλες, θυμίζοντας λίγο τσάρλεστον.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, από την άλλη, επέλεξε ένα τρίχρωμο συνδυασμό παντελονιού – φούστας του οίκου Hellessy. Αποτελούνταν από ένα κόκκινο, στράπλες τοπ, με ένα λευκό κορσέ και δαμασκηνί παντελόνι με μια πολύ μακριά φούστα στην ίδια απόχρωση. Το look συμπλήρωσε με χρυσά σανδάλια ενώ κρατούσε μια κόκκινη τσάντα στην ίδια απόχρωση με το πάνω μέρος του συνόλου.

Οι δίδυμες Μαίρη Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν, για άλλη μία φορά φόρεσαν ίδια ρούχα και μάλιστα μαύρα, με την Μαίρη Κέιτ να επιλέγει ένα μακρύ μαύρο φόρεμα και την Άσλεϊ μαύρο παντελόνι με ένα μακρύ παλτό. Το μόνο που ξεχώριζε πάνω τους και έδινε λίγο χρώμα ήταν η χρωματιστή τουρκουάζ τσάντα της Ασλεϊ. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top