Έλληνας τραγουδιστής χώρισε λίγο πριν τον γάμο!

Μετρά ήδη τέσσερα διαζύγια στο ενεργητικό του

Ο Χρήστος Δάντης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδιστές και μουσικοσυνθέτες με πολυάριθμες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Όμως, όσο έντονα είναι τα τραγούδια του που μας στιγμάτισαν, άλλο τόσο είναι και η ερωτική του ζωή. Με τέσσερις γάμους και ισάριθμα, πλέον, διαζύγια στο ενεργητικό του, ο Χρήστος Δάντης έχει αποδείξει ότι στην προσωπική του ζωή δε συμβιβάζεται και αναζητά την απόλυτη ευτυχία.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που το τελευταίο διάστημα διατηρούσε σχέση με τη γόνο εφοπλιστικής οικογένειας, Ναταλία Ντουσοπούλου, μετρά πλέον, άλλον έναν χωρισμό στο βιογραφικό του.

Χρήστος Δάντης - Ναταλία Ντουσοπούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, οι δυο τους συγκατοικούσαν και ζούσαν σαν παντρεμένοι, όμως τον τελευταίο μήνα όλα άλλαξαν και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση δεν έχουν γνωστοποιηθεί. Η επικοινωνία ωστόσο, μεταξύ τους δεν έχει πάψει, αφού έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν δύο καλοί φίλοι.

Μάλιστα, ο χωρισμός τους, αιφνιδίασε, μιας και η σκέψη να προχωρήσουν σε επισημοποίηση της σχέσης τους ήταν στα επόμενα σχέδιά τους.

Ο Χρήστος Δάντης έχει παντρευτεί και χωρίσει τέσσερις φορές 

Σε ηλικία μόλις 26 ετών, ο Χρήστος Δάντης κάνει τον πρώτο του γάμο με τη Λίτσα Γιαγκούση τη στιγμή που η καριέρα του βρίσκεται σε συνεχή άνοδο και οι θαυμάστριές του παραληρούν για εκείνον!

Χρήστος Δάντης - Λίτσα Γιαγκούση

«Η πλήρης οικογένεια μου έλειψε και ήταν κάτι που αποζητούσα από πιτσιρικάς. Στα 24 μου, σε οικονομικό επίπεδο, μπορούσα να ζήσω δύο οικογένειες. Αισθανόμουν σίγουρος και νόμιζα πως είχα μεγαλώσει. Αλλά τελικά δεν είχα» παραδέχεται ο τραγουδιτής. «Με τη Λίτσα ζήσαμε κάποια χρόνια της νεότητάς μας και είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Διατηρούμε ακόμα επαφές» είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του για την πρώτη του σύζυγο στο περιοδικό “People”.


Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό του από τη Λίτσα Γιαγκούση, ο Χρήστος Δάντης γνωρίζει και ερωτεύεται την Κατερίνα Τοπάζη. Οι εντάσεις και οι κρίσεις στον γάμο τους συζητήθηκαν πολύ στα τηλεοπτικά παράθυρα gossip εκπομπών. Οι δυο τους, έκαναν και ένα παιδί, τον 19χρονο πλέον, Χριστόφορο.

 Κατερίνα Τοπάζη

«Αν δεν είχαμε τεταμένες σχέσεις και διαφωνίες, με την Κατερίνα δεν θα χωρίζαμε. Είμαστε δύο άνθρωποι που δεν μπορούν να ταιριάξουν. Όμως έχουμε ένα κοινό σκοπό, την ανατροφή του παιδιού. Έχουμε σαφέστατα αντίθετες απόψεις. Αλλά αν δεν τσακωθείς, αν δεν διαφωνήσεις, δεν θα βρεις την λύση», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο τραγουδιστής. 

Παντρεύτηκαν το 1996, χώρισαν το 2003 και το 2008 η τραγουδίστρια κάνει μια νέα αρχή και ακολουθεί την καρδιά της και τον αγαπημένο της, έναν Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία στο Οχάιο, ο οποίος της κάνει πρόταση γάμου. Η Κατερίνα πηγαίνει να ζήσει μόνιμα στην Αμερική ανοίγοντας πόλεμο με τον πρώην άντρα της για το παιδί. Μετά από πολλές διαφωνίες του πρώην ζευγαριού, τελικά ο γιος τους, Χριστόφορος ακολουθεί τη μητέρα του και ζει μόνιμα μαζί της στην άλλη άκρη του κόσμου.

Λίγο αργότερα, ο Χρήστος Δάντης ερωτεύεται τρελά για μία ακόμη φορά και ξαναπαντρεύεται!  Ποια είναι η νύφη; Ο λόγος για την Κύπρια τραγουδίστρια, Φλώρα Θεοδώρου.

Χρήστος Δάντης - Φλώρα Θεοδώρου

Εκείνη δουλεύει για μικρό χρονικό διάστημα και αποφασίζει να σταματήσει το τραγούδι και ν’ ανοίξει σπίτι με τον καλό της. Όμως, ούτε και αυτή η σχέση έμελλε να στεριώσει και δύο χρόνια και κάτι μήνες ήταν αρκετά για να σκάσει η βόμβα του χωρισμού τους!

Ο δικαστικός αγώνας που ακολούθησε κράτησε σχεδόν έναν χρόνο. Ένας γάμος, ένα γυναικείο τρίτο πρόσωπο, ένα διαζύγιο και η εξέλιξη… στις αίθουσες των δικαστηρίων. Αυτή είναι με λίγα λόγια η αρχή και το τέλος στη σχέση του Χρήστου Δάντη και της Φλώρας Θεοδώρου. 

«Ο Δάντης δεν είναι ο άντρας της ζωής μου», είχε δηλώσει τότε η τραγουδίστρια, ενώ ο τραγουδιστής είχε πει: «Ο γάμος μου με τη Φλώρα ήταν ένα μεγάλο λάθος»

Έπειτα από πολλά δικαστήρια το ζευγάρι χωρίζει και η Φλώρα δηλώνει ευτυχισμένη και χαρούμενη έχοντας δίπλα της νέο σύντροφο. Όσο για τον Δάντη; Η Τζένη Βουτσίνου έχει ήδη μπει στην ζωή του και ένας νέος έρωτας έχει μόλις ξεκινήσει!

Χρήστος Δάντης - Τζένη Βουτσίνου

Μετά και την έκδοση του διαζυγίου του με την Φλώρα Θεοδώρου, ο γνωστός τραγουδιστής ετοιμάζεται για τον γάμο του με την καλή του. Οι δυο τους μάλιστα, αποκτούν και δύο παιδάκια, όμως ο γάμος τους είχε ημερομηνία λήξης...
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top