Διάσημος τραγουδιστής θα γίνει ξανά μπαμπάς! Η σύζυγός του είχε αποβάλει

Το μήνυμα στο Instagram

Τα χαμόγελο στα χείλη του Nick Carter επέστρεψε, αφού η σύζυγός του, Lauren είναι και πάλι έγκυος μετά την αποβολή που είχε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση γνωστός τραγουδιστής - Απέβαλε η γυναίκα του

Ο τραγουδιστής των Back Street Boys πλέει σε πελάγη ευτυχίας και θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους followers του στο Instagram γράφοντας: «Σε ευχαριστούμε Θεέ μου που μας έκανες το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσαμε ποτέ να ζητήσουμε! #pregnant #werepregnant #babykisses #happiness #family».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank You God for giving us the greatest gift we could ever ask for 🌈. #pregnant #werepregnant #babykisses #happiness #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Carter (@nickcarter) στις

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Nick Carter ήταν ράκος, όταν η γυναίκα της ζωής του «έχασε» το μωρό τους και μάλιστα είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Θεέ μου δώσε μας δύναμη και γαλήνη αυτή τη στιγμή! Πραγματικά ανυπομονούσα να τη γνωρίσω μετά από τρεις μήνες! Είμαι καταρακομένος!».


Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η ατυχία είχε χτυπήσει την πόρτα του ερωτευμένου ζευγαριού. Το 2015 ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του ότι η Lauren είχε χάσει ένα παιδί πριν φέρει στον κόσμο τον γιο τους Odin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#happymothersday to my love @laurenkittcarter from the day we met I knew that you would be the most incredible mother a son and husband could ever ask for. #motherhood #cherished #superwoman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Carter (@nickcarter) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top