Μητέρα Πάνου από MasterChef: «Δεν είχε βύσμα ο γιος μου στο παιχνίδι!»

Όσα είπε για την Ασημίνα, τη Σπυριδούλα και τον «θείο» Κουτσόπουλο

Δείτε όσα είπε ο Πάνος στους «Κου Κου» αμέσως μετά την αποχώρησή του

Για τον αγαπημένο της γιο, Πάνο Τόγια, που γνωρίσαμε μέσα από το «MasterChef» μίλησε η μητέρα του Χρύσα Μηλά στο περιοδικό «YouWeekly».

Η μαμά του 23χρονου παίκτη αναφέρθηκε στη σχέση του Πάνου με την Ασημίνα ξεκαθαρίζοντας: «Δε νομίζω πως υπάρχει κάτι με την Ασημίνα, απλά μια δυνατή φιλία. Ο Πάνος βάζει τη δουλειά του πάνω από όλα. Τώρα δεν έχει σχέση, πριν είχε μια μακροχρόνια σχέση. Η Ασημίνα είναι ένα πολύ καλό παιδί, πολύ όμορφή κοπέλα, θα μπορούσε να γοητεύσει τον γιο μου. Γιατί όχι;».

Η ίδια δηλώνει η μεγαλύτερη θαυμάστρια του εκκολαπτόμενου σεφ, τονίζοντας πως: «Ο Πάνος δεν πούλησε ποτέ προς τα έξω πώς έχει περάσει και τι έχει κάνει στη ζωή του». 

Πάνος Τόγιας: Ποιον θέλει να δει νικητή του φετινού MasterChef;

Ο Πάνος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το MasterChef!

Η κυρία Χρύσα, μάλιστα, αναφέρθηκε και στη φήμη που κυκλοφόρησε ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ένας εκ των τριών κριτών του MasterChef είναι… θείος του! «Έγραψαν κάποιο ότι ο Πάνος έχει θείο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Κάνεναν θείο και κανένα βύσμα δεν είχε. Δεν τον ήξερε παρά μόνο ως όνομα μέσα στο παιχνίδι», ξεκαθαρίζει στο περιοδικό.

Ο Πάνος είναι κι από τους συμμετέχοντες που δέχτηκαν τα λιγότερο αρνητικά σχόλια στα social media: «Ίσως το μόνο που έχει ενοχλήσει είναι ότι ήταν πιο κοντά στη Σπυριδούλα… δεν είναι στη φύση του Πάνου να δουλεύει με στρατηγική» ξεκαθαρίζει η μητέρα του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top