Ποιοι θα παντρέψουν την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του γνωστού ζευγαριού

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Τζένης Μπαλατσινού στον Βασίλη Κικίλια!

Λίγος είναι ο καιρός που μένει μέχρι η Τζένη Μπαλατσινού να ανέβει ντυμένη νυφούλα τα σκαλιά της εκκλησίας και ν’ ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με τον αγαπημένος της Βασίλη Κικίλια.

Η πρόβα νυφικού έγινε και τα προσκλητήρια μοιράστηκαν στους στενούς φίλους και συγγενείς του ζευγαριού, μιας και ο γάμος θα είναι σε κλειστό κύκλο.

Οι περισσότερες λεπτομέρειες που θα αφορούν στο μυστήριο έχουν γίνει ήδη γνωστές και η επικρατέστερη ημερομηνία γάμου θεωρείται το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και η 17η Ιουνίου στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, ένα ιερό μέρος που έχει ιδιαίτερη σημασία και για τους δυο τους. 

Αυτό που παρέμενε άγνωστο μέχρι σήμερα ήταν το ποιοι θα είναι κουμπάροι του ζευγαριού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια θα παντρέψουν η παρουσιάστρια Εύα Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας. Δεν έχει «κλείσει» ωστόσο, ακόμη το όνομα της τρίτης κουμπάρας που πιθανότατα θα είναι η Σοφία Βαχάρη – Τσουβελεκάκη (marketing & communications director της Rolex Hellas).
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top