Τόνια Σωτηροπούλου: «Δεν είναι πρώην σύντροφός μου ο Γεωργούλης»

Στην επίσημη πρεμιέρα της νέας της ταινίας πήγε με τον Κωστή Μαραβέγια

Η επίσημη πρεμιέρα της κινηματογραφικής της ταινίας «Everything is Wonderful» της Pia Mechler πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ, με πρωταγωνίστριες: την Τόνια Σωτηροπούλου και την Pia Mechler.

Μάλιστα στην ταινία παίζει και ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος δεν πήγε στην πρεμιέρα. 

Ο γνωστός ηθοποιός είχε για πολλά χρόνια σχέση με την Τόνια Σωτηροπούλου, ωστόσο οι δυο τους απέφευγαν πάντα να μιλούν δημόσια για αυτό. 

Όπως ήταν φυσικό, οι δημοσιογράφοι χθες ρώτησαν την Τόνια, πώς είναι να συμπρωταγωνιστεί με τον πρώην της. 

Εκείνη, ωστόσο, έδωσε μια αποστομωτική απάντηση: «Ο Αλέξης δεν είναι πρώην σύντροφος, ένα. Και δύο είμαστε ηθοποιοί, είμαστε καλλιτέχνες και σίγουρα τυχαίνει να δουλεύουμε μαζί».

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 23 Μαΐου, από τη Feelgood.

Το «παρών» έδωσαν όλοι οι φίλοι της Τόνιας και φυσικά δεν έλειπε από το πλευρό της, ο σύντροφός της, Κωστής Μαραβέγιας. Προφανώς γι' αυτό δεν ήθελε να αναφερθεί στο παρελθόν της... 

Δείτε ποιοι άλλοι πήγαν:

Κωστής Μαραβέγιας-Τόνια Σωτηροπούλου

Τόνια Σωτηροπούλου-Pia Mechler

Pia Mechler-Νίκος Περάκης

Τόνια Σωτηροπούλου-Νίκος Μουτσινάς

Τόνια Σωτηροπούλου-Κατρίνα Τσάνταλη

Κατρίνα Τσάνταλη-Γιώργος Παπακώστας

Ντορέτα Παπαδημητρίου

Ντορέτα Παπαδημητρίου-Τόνια Σωτηροπούλου

Τόνια Σωτηροπούλου-Pia Mechler

Το «Everything is Wonderful» είναι μία δραματική κομεντί, η οποία παρακολουθεί την Lena (Pia Mechler), μία Ευρωπαία μετανάστρια του Μπρούκλιν, που αν και δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα, πλήττει θανάσιμα από την ανέμελη και φαινομενικά τέλεια ζωή με τον άντρα της στο όμορφο διαμέρισμά τους, και την Maria (Τόνια Σωτηροπούλου), την επίσης μετανάστρια στη Νέα Υόρκη από την Ευρώπη και πρώην σταρ σε σαπουνόπερες, που πλέον δουλεύει ως σερβιτόρα και απογοητεύεται από το γεγονός ότι βλέπει το όνειρο της να γίνει ηθοποιός να καταρρέει. Οι δυο γυναίκες θα γίνουν φίλες και θα αποφασίσουν να συγκατοικήσουν, όταν η Lena ανακαλύπτει ότι ο άντρας της την απατάει. Κάπως έτσι, ξεκινάει μία βδομάδα-πάρτι δοκιμάζοντας τα όρια της ελευθερίας, αλλά και της φιλίας τους, ενώ οι διάλογοι έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο μέσα από αυτοσχεδιασμούς, ώστε το κοινό να μπορεί να συνδεθεί με τους χαρακτήρες και η ταινία να αποφεύγει μία στυλιζαρισμένη εικόνα.

 

 

Δείτε όλες τις εκπομπές «Στη Φώλια των Κου Κου» 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top