Η Αννίτα Πάνια δεν έχει συλληφθεί – Την αναζητούν στα όρια του αυτόφωρου!

Γιατί κατηγορείται η παρουσιάστρια

Δείτε την παρουσιάστρια με τη φίλη της Ρούλα Κορομηλά

Παρότι τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου η είδηση ότι η Αννίτα Πάνια συνελήφθη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ.

Η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της «ANNITA Airlines», αφού η Ελληνική Αστυνομία την αναζητούσε στα όρια του αυτόφωρου. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό αποχώρησε επικαλούμενη έντονη αδιαθεσία του πατέρα της.

Δύο αστυνομικοί με περιπολικό την περίμεναν έξω από το κανάλι λίγο πριν την εκπομπή της, ωστόσο η Αννίτα δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Άννα Βίσση - Αννίτα Πάνια: Δείτε τις να τραγουδούν το «Δώδεκα»

Αρχικά ειπώθηκε ότι η Αννίτα Πάνια κατηγορείται από εργαζόμενη του καναλιού EPSILON για απειλή και εξύβριση, η οποία υπέβαλλε μήνυση εναντίον της στο ΑΤ Αμαρουσίου. Λίγη ώρα αργότερα, το δικηγορικό γραφείο του Νικόλαου Αγαπηνού διευκρίνισε ότι το ένταλμα σύλληψης στα πλαίσια του αυτοφώρου για την Αννίτα Πάνια έρχεται σε συνέχεια μήνυσης από εργαστήριο αισθητικής.

Η μηνυτήρια αναφορά αναφέρεται στην ξαφνική διακοπή υπηρεσιών της εταιρίας (παρουσίαση προϊόντων της στην εκπομπή της Ανίτας Πάνια), για τις οποίες είχε ήδη καταβληθεί πληρωμή στον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά και στην αντικατάστασή τους από ανταγωνιστική υπηρεσία με προβολή σε άλλη εκπομπή του σταθμού (καταγγελία για αθέμιτο ανταγωνισμό).

Δεύτερη φορά αυτόφωρο για την Αννίτα

Δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια έχει μπλεξίματα με τον νόμο, αφού το 2008, όταν ήταν παντρεμένη με τον Νίκο Καρβέλα, είχαν έντονο διαπληκτισμό με την αστυνομία.

Το πρώην ζευγάρι δεν είχε σταματήσει στο σήμα της αστυνομίας, ακολούθησε καταδίωξη κι ένα θερμό επεισόδιο με τους τέσσερις αστυνομικούς που τους σταμάτησαν, οδηγώντας τους στο αυτόφωρο.

Και οι δυο πλευρές είχαν κινηθεί νομικά, καταθέτοντας αγωγές. Οι αστυνομικοί υποστήριζαν πως το διάσημο ζευγάρι τους εξύβρισε, ενώ ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια δήλωσαν πως προσπάθησαν να τους τρομοκρατήσουν.

Μετά από 11 χρόνια, η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε και οι δικαστές δικαίωσαν τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με την απόφαση, «δικαιούνται καθένας των τριών πρώτων εναγόντων το ποσό των 20.000 ευρώ και ο τέταρτος το ποσό των 10.000», ενώ, το ζευγάρι πρέπει να πληρώσει και τη δικαστική δαπάνη που αγγίζει τα 5.000 ευρώ περίπου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top