Πρώην παίκτρια του MasterChef θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές!

Θα στηρίξει την ιδιαίτερη πατρίδα της

Η Γιάννα είχε ξεχωρίσει στο παιχνίδι και για το χιούμορ της

Ήταν μία από τις πιο «ζωηρές» συμμετοχές στο φετινό MasterChef.

Παρότι δεν μπήκε στην τελική δεκάδα η «Αμαλιάδα», αυτό ήταν το παρατσούκλι που της έδωσαν τόσο οι συμπαίκτες της όσο και το τηλεοπτικό κοινό, ξεχώρισε για τον χαρακτήρα και τη «μαμαδίστικη» συμπεριφορά της..

Ο λόγος για τη Γιάννα Ρέντεση, που σύμφωνα με το ilialive θα είναι υποψήφια με την δημοτική παράταξη «Ήλιδα– Νέα Μέρα» στις δημοτικές εκλογές τον ερχόμενο Μάιο.

MasterChef: Ποια ομάδα κατάφερε να εκπλήξει τους κριτές;

Μάλιστα την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η ξανθιά πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Το τελευταίο διάστημα, μέσα από την συμμετοχή μου στο τηλεοπτικό πρόγραμμα MasterChef, προσπάθησα να διαφημίσω την Αμαλιάδα. Κατανόησα ότι η εξωστρέφεια σε όλα τα θέματα και σε όλα τα επίπεδα, είναι αυτό που συμβάλλει στην ευρεία αποδοχή. Κάτι ανάλογο προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να κάνει και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος επιδιώκει να βγάλει τον Δήμο μας από τα ασφυκτικά πλαίσια του παρελθόντος και να τον καταστήσει πρωταγωνιστή των εξελίξεων και έναν δήμο σύγχρονο και θελκτικό. Παράλληλα, τα πέντε χρόνια θητείας του έχει εκτελεστεί ένα πλούσιο έργο σε όλα τα επίπεδα, που δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει στη μέση. Για όλους αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου Χριστοδουλόπουλου και να συμμετάσχω στο συνδυασμό Νίκης της Δημοτικής Παράταξης Ήλιδα – Νέα Μέρα. Γιατί οφείλουμε στα παιδιά μας και στο μέλλον του τόπου μας να μην οπισθοχωρήσουμε!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top