Συγκινεί πρώην παίκτης του «Survivor» - Δείτε τον λόγο

Η ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου για τον πατέρα του

Ο «μισθοφόρος» είχε πάρει μέρος και στο Nomads του ΑΝΤ1 λίγους μήνες πριν
Έγινε γνωστός μέσα από τον πρώτο, επιτυχημένο κύκλο του «Survivor» στο ΣΚΑΪ για την ιδιαίτερη αγωνιστικότητά του.

Το απόγευμα της Τετάρτη, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως «μισθοφόρος», πόσταρε στο Instagram φωτογραφίες του πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή.

«….14 σκαλοπάτια της ζωής….14 βαθιές ανάσες που βίαια πήρα απόμακρα σου…. Άγνωστος κόσμος, λειψός, γεμάτος σκοτάδια και μοναξιές…. Συναισθήσεις που δεν είχα σκεφτεί πριν… Μα ήταν συνέχεια εκεί. Περίμεναν να με περιλάβουν και εμένα στα άγρια νερά τους… Με είχες προετοιμάσει Διάολε για το μοναχικό μου ρεσάλτο…..

Nomads: Σοβαρός τραυματισμός για Αναγνωστόπουλο – Διακόπηκε το αγώνισμα

…Ωσάν δεν κοίταγα, φόρτωνες τα αμπάρια της ψυχής μου όπλα και μπαρουτόβολα. Για την κακή σπορά…Για τις καταιγίδες…. Και η κάθε σκουριά που έπιανε το σκαρί σου, χρυσάφι στην πλώρη την δική μου… Αμέτρητα διδάγματα πέρασαν στα μάτια μου εμπρός…. Ποτέ δεν τα κατάλαβα…. μα εσύ ήξερες πως σημασία δεν είχε… …Και να ‘μαι τώρα…. 14 χρόνους μετά… Να καθρεφτίζω ακόμα την θωριά σου…. Να δρασκελίζω τον κόσμο με τό βήμα που μου μαθες… Όρθιος πάντα όπως με ήθελες…. Καθαρός και ας με λέρωσαν των ημερών οι λάσπες…. Άνδρας αληθινός… παλιάς κοπής… Και με την μνήμη, σύντροφο στα ζόρια και στις φουρτούνες.

Σε κουβαλάω εντός μου, Πατέρα. Στέκεις δίπλα μου σε κάθε μου ρούπι….Σε ευχαριστώ για την λεβεντιά και την καλοσύνη σου. Για το περίσσευμα καρδιάς και υπομονής. Σε ευχαριστώ που με δίδαξες να τιμώ τις φιλίες μου, το λόγο μου, το χρέος και την ευθύνη μου. Σε ευχαριστώ που με μπόλιαζες δύναμη. Στέκομαι εδώ. Στην γή σου. Δέν ζύγιαζες. Δεν μετρούσες. Δεν βολεύτηκες. Κάθε τόσο εύχομαι να ήσουν ακόμα τριγύρω. Γιατί χρειάζομαι λίγο ακόμη. Ίσα να με βγάλεις στο ξέφωτο. Σε θυμάμαι Πατέρα… Και την ημέρα που έφυγες… γενέθλια την λογίζω….» – Αλέξανδρος Μούρας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"....14 σκαλοπάτια της ζωής....14 βαθιές ανάσες που βίαια πήρα απομακρά σου.... Άγνωστος κόσμος, λειψός, γεμάτος σκοτάδια και μοναξιές.... Συναισθήσεις που δεν είχα σκεφτεί πριν... Μα ήταν συνέχεια εκεί. Περίμεναν να με περιλάβουν και εμένα στα άγρια νερά τους... Με είχες προετοιμάσει Διάολε για το μοναχικό μου ρεσάλτο..... ...Ωσάν δεν κοίταγα, φόρτωνες τα αμπάρια της ψυχής μου όπλα και μπαρουτόβολα. Για την κακή σπορά...Για τις καταιγίδες.... Και η κάθε σκουριά που έπιανε το σκαρί σου, χρυσάφι στην πλώρη την δική μου... Αμέτρητα διδάγματα πέρασαν στα μάτια μου εμπρός.... Ποτέ δεν τα κατάλαβα.... μα εσύ ήξερες πως σημασία δεν είχε... ...Και να 'μαι τώρα.... 14 χρόνους μετά... Να καθρεφτίζω ακόμα την θωριά σου.... Να δρασκελίζω τον κόσμο με τό βήμα που μου μαθες... Όρθιος πάντα όπως με ήθελες.... Καθαρός και ας με λέρωσαν των ημερών οι λάσπες.... Άνδρας αληθινός... παλιάς κοπής... Και με την μνήμη, σύντροφο στα ζόρια και στις φουρτούνες. Σε κουβαλάω εντός μου, Πατέρα. Στέκεις δίπλα μου σε κάθε μου ρούπι....Σε ευχαριστώ για την λεβεντιά και την καλοσύνη σου. Για το περίσσευμα καρδιάς και υπομονής. Σε ευχαριστώ που με δίδαξες να τιμώ τις φιλίες μου, το λόγο μου, το χρέος και την ευθύνη μου. Σε ευχαριστώ που με μπόλιαζες δύναμη. Στέκομαι εδώ. Στην γή σου. Δέν ζύγιαζες. Δεν μετρούσες. Δεν βολεύτηκες. Κάθε τόσο εύχομαι να ήσουν ακόμα τριγύρω. Γιατί χρειάζομαι λίγο ακόμη. Ίσα να με βγάλεις στο ξέφωτο. Σε θυμάμαι Πατέρα... Και την ημέρα που έφυγες... γενέθλια την λογίζω...." - Αλέξανδρος Μούρας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Anagnostopoulos (@kost4s) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top