O Κυριακίδης αποκάλυψε τον φόβο που όσο μεγαλώνει γίνεται έντονος

Τι κοινό είχε ο μπαμπάς του με τον «Ηλία» της Μουρμούρας

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Μία αναδρομή στο παρελθόν έκανε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και αναφέρθηκε στον μπαμπά του ο οποίος όπως λέει δεν τον πήγε ποτέ διακοπές και αυτό ήταν ένα παράπονο που πάντα κουβαλούσε μέσα του.

«Δεν θυμάμαι να με πήγε ποτέ διακοπές το καλοκαίρι. Αν έκανα ως παιδί μια-δυο φορές διακοπές, ήταν με τη μητέρα μου ή με κάποιον συγγενή. Με τον πατέρα μου ποτέ. Ασχολούνταν συνεχώς με τη δουλειά» εξομολογήθηκε.

Όπως αποκάλυψε ο μπαμπάς του ήταν λογιστής όπως και ο ρόλος που υποδύεται ο ίδιος στη «Μουρμούρα». Όπως είπε χαρακτηριστικά, αυτό το επάγγελμα απορροφούσε πολλές ώρες τις μέρες τον πατέρα του με αποτέλεσμα να είναι μαζί του απόμακρος.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εξομολογήθηκε πως ο φόβος που είχε και με το πέρασμα του χρόνου γινόταν ολοένα και πιο έντονος ήταν μη γίνει ίδιος με τον μπαμπά του.

«Ο φόβος του να γίνω ο πατέρας μου. Βέβαια, θέλεις δεν θέλεις, στο τέλος θα μοιάσεις στους γονείς σου. Θα πάρεις και τα καλά και τα στραβά τους. Βλέπεις, το DNA έχει καταγραφεί μέσα σου. Για παράδειγμα, εγώ με τα χρόνια γίνομαι πιο απόμακρος και κλειστός χαρακτήρας. Ακριβώς όπως ήταν ο πατέρας μου» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο πώς ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της Κλέλιας Ρένεση, συμπρωταγωνίστριάς του στη Μουρμούρα


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top