Νυφούλα θα ντυθεί ηθοποιός από τη σειρά «Το Τατουάζ»!

Τι είπε on camera για τον επικείμενο γάμο της

Τον ερχόμενο Ιούνιο, η Έλια Ιωαννίδου θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Άλεξ Αλεξάνδρου.

Βέβαια, η ηθοποιός, η οποία μας συστήθηκε μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Το Τατουάζ», δεν έκρυψε ότι εκείνη την ημέρα θα της λείπει πολύ ο πατέρας της που έχει «φύγει» από τη ζωή.

 

«Ανυπομονώ και κάθε νύχτα που κλείνω τα μάτια μου φαντάζομαι το πως θα είναι. Θα μου λείπουν άτομα. Το να ζεις αυτή τη στιγμή και ένας από τους δύο σου γονείς να λείπει είναι λίγο σκληρό και ήταν και ο λόγος που πάντα είχα θέμα με το γάμο. Όχι γιατί δεν πίστευα, αλλά έλεγα πως είναι μια στιγμή που θα σε παραδώσει ο μπαμπάς και έλεγα εμένα ποιος. Αναπληρώνεται όμως», είπε η Έλια, την οποία είδαμε στο σήριαλ να υποδύεται τη Σάσα, τη συγκρατούμενη της Κατερίνας Γερονικολού.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😜🤪💋💋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elia Ioannidou (@ioannidouelia) στις

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι ο θάνατος του πατέρα της ήταν ο λόγος που δεν αποφάσιζε να πει το ναι και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Το ότι ξέρω ότι μπορεί να μην είναι εκεί ο πατέρας μου, αλλά στο πλευρό μου θα είναι η μητέρα μου και οι γονείς του Αλέξανδρου, οι οποίοι είναι άνθρωποι που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Η απουσία του πατέρα μου ήταν ένας παράγοντας που με κρατούσε πίσω στο γάμο. Φοβόμουν να κάνω το βήμα», δήλωσε η Έλια Ιωαννίδου στην κυπριακή εκπομπή «Έλα να δεις».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top