Οι επώνυμες Ελληνίδες που έδωσαν μάχη με τη ζυγαριά - Το πριν και το μετά! 

Τα κατάφεραν και με το παραπάνω!

Δεν είναι μόνο η κάμερα και η σκηνή αδυσώπητες όσον αφορά στο θέμα των περιττών κιλών. Και μπορεί το… body shaming να έχει έρθει στην επικαιρότητα ως μία ακόμα μορφή bullying, ωστόσο το κοινό παραμένει αυστηρό στην εξωτερική εμφάνιση των καλλιτεχνών που λατρεύει, ή… λατρεύει να μισεί.

«Θύμα» αυτού αρκετές επώνυμες Ελληνίδες που από το XL «κατέβηκαν» στο Small, ακόμα και στο XS. 

Έλλη Κοκκίνου
Χωρίς ποτέ να υπήρξε ιδιαίτερα παχιά, στο ξεκίνημά της καριέρας της στα μέσα της δεκαετίας του ’90 ήταν… τσουπωτή. Όταν η λαϊκή τραγουδίστρια ανακάλυψε ότι έχει δυσανεξία στη γλουτένη έχασε τα περιττά κιλά και με αρκετά γυμναστική παραμένει στα 48 της fit και πολύ σέξι.

Έλενα Παπαρίζου
Μετά την απώλεια του πατέρα της το 2009, η «βασίλισσα της Eurovision» πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα με τον θυροειδή της και πήρε αρκετά κιλά. Η τραγουδίστρια, όμως, βρήκε και πάλι τις ισορροπίες της. Ευτυχισμένη πια στο πλευρό του συζύγου της, Ανδρέα Καψάλη, η ποπ σταρ επανήλθε στο φυσιολογικό της βάρος και είναι μία κούκλα. 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Η κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη ήταν ανέκαθεν ένα «στρουμπουλό» κοριτσάκι. Μεγαλώνοντας και μπαίνοντας στον καλλιτεχνικό στίβο, όπως οι γονείς της, η Ελεωνόρα απέβαλλε μαζί με τα παραπανίσια της κιλά και τα όποια κόμπλεξ την ακολουθούσαν. Πλέον την υπέροχη φωνή και το πρόσωπό της, συμπληρώνει ένα κανονικού βάρους σώμα.

Άβα Γαλανοπούλου
Όχι ότι είχε ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα με το βάρος της, ωστόσο την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στις σειρές «Λατρεμένοι μου γείτονες» και «50-50», υπήρξε ιδιαίτερα πληθωρική. Σήμερα η ηθοποιός που πέρασε έναν Γολγοθά με τον πρώην συντροφό της είναι πιο αδύνατη από ποτέ.

Έλντα Πανοπούλου
Αγαπήθηκε ως η «χοντρούλα» κι αρκετά… χοντροκομμένη στη συμπεριφορά «Χαρούλα» στο «Ρετιρέ» του Γιάννη Δαλιανίδη. Η Έλντα Πανοπούλου στήριξε ολόκληρη καριέρα σε αυτή της την πληθωρικότητα, μέχρι που πριν από λίγα χρόνια για λόγους υγείας έπρεπε να αποχωριστεί το περιττό της βάρος. 

Σοφία Βόσσου
Είναι ίσως η «ιέρεια» στις αυξομειώσεις βάρους. Την εποχή που παρουσίαζε την εκπομπή «Μεταξύ μας» στο Mega με την Έλντα Πανοπούλου προφανώς είχε επηρεαστεί από τη συμπαρουσιάστριά της, αφού ήταν στα πιο βαριά της. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια είναι στα πιο αδύνατά της.  

Σίσσυ Χρηστίδου
Είναι από τις πιο όμορφες Ελληνίδες παρουσιάστριες που τιμάει όσο καμία άλλη το plus size. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από εκείνες τις γυναίκες που δυσκολεύονται να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Ωστόσο δεν το βάζει κάτω κι άλλοτε είναι στα καλύτερά της, ενώ άλλοτε αδιαφορεί για τη ζυγαριά. Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει δεχτεί πολλές φορές bullying για το βάρος της. Ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης, τη στηρίζει δημόσια και να τα «βάζει» με όσους κάνουν πικρόχολα σχόλια για εκείνη. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top