Επανασύνδεση για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Δεν μπορεί ο ένας μακριά από τον άλλον

Τα «γκρίζα σύννεφα» που υπήρχαν πάνω από τη σχέση του Γιάννη Δρυμωνάκου και της Βαρβάρας Κουνέλη εξαφανίστηκαν. Η σχέση του ερωτευμένου ζευγαριού έχει περάσει από 40 κύματα, αλλά όπως όλα δείχνουν είναι και πάλι μαζί.

Μετά από ένα διάστημα κατά το οποίο έμειναν χωριστά, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η επί πέντε χρόνια σύντροφός του, Βαρβάρα Κουνέλη είναι και πάλι μαζί.

Γιάννης Δρυμωνάκος - Βαρβάρα Κουνέλη/ φωτογραφία NDP

Όλο αυτό το διάστημα που ο ένας ήταν μακριά από τον άλλον συνειδητοποίησαν ότι δυσκολεύονται να προχωρήσουν παρακάτω και έτσι πήραν την απόφαση να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.Σύμφωνα με άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον, το πρώτο βήμα το έκανε ο Γιάννης Δρυμωνάκος. Ο Γιάννης ήταν αυτός που προσπαθούσε αρκετό καιρό να έρθει και πάλι κοντά με τη Βαρβάρα. Εκ του αποτελέσματος η πολιορκία του ήταν πετυχημένη», είπε χαρακτηριστικά στην Reallife από το περιβάλλον τους.

Μάλιστα μετά την επανασύνδεση, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Βαρβάρα Κουνέλη πραγματοποίησαν και την πρώτη τους απόδραση, καθώς πέρασαν μαζί το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στις Σπέτσες.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top