Βίκυ Κάβουρα για Ηλιάδη: «Έχω κι άλλα πράγματα να ασχοληθώ στη ζωή μου»

Οι νέες δηλώσεις της ηθοποιού... για τρίτο πρόσωπο

Θέμα συζήτησης στον χώρο της showbiz -και όχι μόνο- τις τελευταίες ημέρες είναι η Βίκυ Κάβουρα και όλα όσα ακούγονται για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Το αινιγματικό μήνυμα Γκέντσογλου μετά τις δηλώσεις Ηλιάδη για την Κάβουρα

Βίκυ Κάβουρα: Η απάντησή της στην Αγγελική Ηλιάδη για το...τρίτο πρόσωπο!

Ηλιάδη: «Με τον Σάββα χωρίσαμε εδώ και δύο μήνες» -Τι είπε για την Κάβουρα

Η απάντηση του Γκέντζογλου στην Ηλιάδη: «Ας πει ό,τι θέλει!»

«Λάδι στη φωτιά» έριξαν οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη, η οποία μιλώντας σε περιοδικό υποστήριξε πώς η σχέση της με τον Γκέντσογλου τελείωσε πριν από λίγους μήνες  και άφησε να εννοηθεί ότι η Βίκυ Κάβουρα ήταν το τρίτο πρόσωπο σε αυτή τη σχέση.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και τις ζητήθηκε να σχολιάσει τις εν λόγω δηλώσεις: «Έχω αποφασίσει ότι το μυαλό μου είναι μπερδεμένο. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο ή μάλλον τον καταλαβαίνω, όπως όλοι, αλλά θέλω να μείνω μακριά. Επίσης, έχω κι άλλα πράγματα να ασχοληθώ στη ζωή μου τα οποία είναι πολύ αγαπησιάρικα, μου δίνουν δύναμη και ενέργεια».

Στη συνέχεια, η Άννα Πρέλεβιτς της  είπε ότι της  έκανε μεγάλη εντύπωση η δήλωση ότι αν είχε κάποια πρόβλημα θα την έπαιρνα να πάνε για καφέ ώστε να συζητήσουν.

Τότε η Βίκυ Κάβουρα αντέδρασε λέγοντας: «Μην το συνεχίζεις, δε θέλω», ενώ τόνισε πως «αγαπώ πολύ τις γυναίκες και δε θα επέλεγα ποτέ να πληγώσω κάποια γυναίκα εν γνώσει μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top