Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Αγορές χέρι - χέρι για το ξενοδοχείο στα Άχλα!

Αγόρασαν έπιπλα για τον κήπο του συγκροτήματος

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος επισκέφθηκαν κατάστημα επίπλων στα Βριλήσσια για να ανακαινίσουν το ξενοδοχείο τους στα Άχλα, το οποίο μάλιστα θα επεκτείνουν αυτό το καλοκαίρι. 

Σύμφωνα με το Youweekly, η Ελένη περιηγήθηκε στον χώρο και ζήτησε να δει τα σχέδια και τους επώνυμους οίκους που ειδικεύονται σε είδη επίπλων για τον κήπο. 

Οι αγορές έγιναν με ενθουσιασμό από εκείνη, αφού γνώριζε ακριβώς τι ήθελε και πώς το ήθελε. Ξεφύλλισε καταλόγους, ρώτησε για την ποιότητα των υλικών, διάλεξε τα σχέδια και σε αρκετές περιπτώσεις δοκίμασε την εργονομία των επίπλων. 

Οι αγορές έγιναν, αποφασίστηκε μάλιστα ο τρόπος αποστολής και μαζί με τον Μάκη αναχώρησαν για το σπίτι τους στα Μελίσσια. Άλλωστε, εκείνη την ημέρα δεν ήθελαν να σπαταλήσουν τον χρόνο τους σε οτιδήποτε άλλο εκτός από την κόρη τους Μαρίνα, η οποία είχε τα γενέθλιά της. Όλα τα μέλη της οικογένειας τους περίμεναν για να γιορτάσουν μαζί.

Μπορεί να έδειξε την προτίμησή της στα είδη βεράντας και κήπου, αλλά την προσοχή της τράβηξαν και δύο μοντέρνες ξύλινες πολυθρόνες για το σαλόνι της. Ενθουσιάστηκε από την άνεση που πρόσφεραν και φυσικά έλεγξε πριν την αγορά και την τιμή.

Οι αγορές της Ελένης και του Μάκη, κάποιων χιλιάδων ευρώ, είχαν ολοκληρωθεί και η ίδια φρόντισε για τις τελευταίες λεπτομέρειες, πληρώνοντας με την πιστωτική της κάρτα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top