Λαμπερές παρουσίες στην πρεμιέρα του «Ζητείται Ψεύτης»

Τι φόρεσαν οι celebrities

Υπέρλαμπρη ήταν η πρεμιέρα του έργου του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται Ψεύτης» το βράδυ της Τρίτης 26 Μαρτίου με όλη την κοσμική Αθήνα να παρελαύνει από το θέατρο Παλλάς.

Το «παρών» έδωσαν πολλοί καλεσμένοι, όπως οι: Δήμητρα Ματσούκα, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Μαρία Μπεκατώρου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαζωνάκης, Μαρία Σολωμού, Γιώργος Λιάγκας, Βίκυ Κάβουρα, Τάκης Ζαχαράτος, Βίκυ Σταυροπούλου, Μέμος Μπεγνής, Μαρίνα Πατούλη, Γιάννα Τερζή, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και άλλοι.

Φυσικά, δεν έλειψαν οι πόζες των διασήμων στον φωτογραφικό φακό. Ας δούμε τι φόρεσαν…

 


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 

Η παρουσιάστρια έκανε μία casual εμφάνιση στο Θέατρο Παλλάς. Φόρεσε γκρι παντελόνι με ένα μαύρο τοπ και τα συνδύασε με μυτερά μποτάκια κ ένα animal print φουλάρι.

Δήμητρα Ματσούκα 

Η Δήμητρα Ματσούκα έκανε μία πιο επίσημη εμφάνιση φορώντας ένα μπλε σκούρο midi φόρεμα και nude γόβες.

Μαρία Μπεκατώρου - Γιώργος Μαζωνάκης

Η Μαρία Μπεκατώρου επέλεξε μία λαμπερή total white εμφάνιση κάνοντας μία όμορφη φωτογραφική αντίθεση με τον Γιώργο Μαζωνάκη που ήταν ντυμένος στα μάυρα.

Γιάννα Τερζή

Η Γιάννα Τερζή αποφεύγοντας τις μονοχρωμίες φόρεσε ένα κόκκινο καρό κουστούμι και το συνδύασε με μπλε γόβες και μαύρο τοπ.

Βίκυ Κάβουρα 

Casual και στιλάτη εμφανίστηκε στο Παλλάς η Βίκυ Κάβουρα φορώντας ένα animal print πουκάμισο με τζιν παντελόνι και μυτερά ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Νατάσα Θεοδωρίδου - Γιάννα Τερζή 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου φωτογραφήθηκε με τη Γιάννα Τερζή αλλά και άλλους διασήμους, φορώντας ένα χρωματιστό φουλάρι και δερμάτινο καπιτονέ jacket.

Μαρίνα Πατούλη

Με ένα χρυσό - μπέ ταγιέρ από παγιέτες και nude γόβες εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της παράστασης η Μαρίνα Πατούλη συνδυάζοντάς το με μπεζ τσάντα ώμου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top