Οικονομόπουλος - Αραβανή: Οι φωτογραφίες από τη ρομαντική απόδραση τους

Έτσι διαψεύδουν ξανά τις φήμες περί χωρισμού

Η όμορφη παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή, εκμεταλλευόμενη την ηλιόλουστη ημέρα της ονομαστικής της γιορτής στις 25 του μήνα αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στη θάλασσα. Ανάρτησε, μάλιστα στα InstaStories της μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ελληνική σημαία, με την ίδια να γράφει «Χρόνια πολλά Ελλάδα».

Έπειτα, κοινοποίησε πάλι με τη μορφή instastory, ένα βιντεάκι στο οποίο περπατά δίπλα από την παραλία, και μας δείχνει τη βόλτα της. Παρατηρήσαμε ότι στο βάθος μας δείχνει επίσης έναν ψηλό άνδρα με λευκό t-shirt να κάνει ποδήλατο… και η ίδια γράφει: «Υπέροχη μέρα».

 

 

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, επίσης απόλαυσε τη βόλτα του στη θάλασσα και ανέβασε κι εκείνος InstaStory στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος να κοιτάζει το απέραντο γαλάζιο φορώντας ένα λευκό t-shirt. Ακόμα, ανέβασε και μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται να κάθεται σε ένα παγκάκι και να απολαμβάνει την ηλιόλουστη ημέρα. 

Καμία από τις δύο φωτογραφίες του δεν είναι selfie, αλλά κάποιος άλλος έχει κάνει το “photoshooting”, ενώ έχουν αναρτηθεί την ίδια ακριβώς ώρα με τις φωτογραφίες της Ευαγγελίας Αραβανή. Σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο και έτσι οι δυο τους διαψεύδουν για μία ακόμη φορά τις φήμες περί χωρισμού τους.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top