MasterChef 3:Το πρώτο μήνυμα του Χαράλαμπου μετά την αποχώρησή του

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης και η συγγνώμη που ζήτησε

Βίντεο από την αποχώρηση του Χαράλαμπου

Την προηγούμενη Τρίτη, στην τελική δυάδα προς αποχώρηση από το MasterChef βρέθηκαν η Σπυριδούλα με τον Χαράλαμπο μετά τη δοκιμασία με το brownie.

MasterChef 3: Κανείς δεν περίμενε ότι θα φύγει ο συγκεκριμένος παίκτης

MasterChef 3: Το γράμμα και η «κόντρα» του Χάμπου με την Παντελή

Τα κακά νέα στον Χαράλαμπο ότι αποχωρεί από το MasterChef είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, που δήλωσε απογοητευμένος από το γλυκό που έφτιαξε.

Το βράδυ της Κυριακής, ο παίκτης που έγινε viral στο διαδίκτυο με την ατάκα «εν κουλί», έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι μαγειρικής. 

Σλόγκαν το «εν κουλί» του Χαράλαμπου: Έφτασε μέχρι τον «Αδύναμο Κρίκο»

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στο μαγειρικό αυτό ταξίδι μου στις κουζίνες του Masterchef, μια τεράστια εμπειρία με ευτράπελα, ένταση, αδικίες, λάθη, σωστά, εκπλήξεις, μα πάνω από όλα μαγειρική!! Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν με την συμμετοχή μου στο παιχνίδι, πρόσβαλα ή έθιξα κάποιους και να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν σε μένα!! Ένα είναι το σίγουρο, η μαγειρική δεν έχει όρια!! Τελικά όμως εν κουλι??? Παντελή απολογούμαι για την όποια παρεξήγηση είχαμε στο παιχνίδι Παντέλο, όσα έγιναν τα ξέρουμε εμείς που τα ζήσαμε σωστά! Καλή σου επιτυχία!!!» έγραψε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους οσους με στήριξαν στο μαγειρικό αυτο ταξίδι μου στις κουζίνες του @masterchefgr ,μια τεράστια εμπειρία με ευτράπελα,ένταση,αδικίες,λάθοι,σωσωστά, εκπλήξεις, μα πανω απο όλα μαγειρική!! Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν με την συμμετοχη μου στο παιχνίδι , πρόσβαλα η έθηξα κάποιους, και να ευχαριστήρω οσους πίστεψαν σε μενα!! Ενα ειναι το σίγουρο, η μαγειρική δεν εχει όρια!! Τελικά ομώς εν κουλι??? @pantelhsvouros , απολογούμαι για την όποια παρεξήγηση είχαμε στο παιχνιδι Παντελο, οσα εγιναν τα ξερουμε εμεις που τα ζησαμε σωστα! Καλη σου επιτυχια!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κοτσώνης Χαράλαμπος (@kotsonis_charalambos) στις

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top