Όταν οι Prodigy γύριζαν video από συναυλία τους στην Ελλάδα

Μουσικό χαλί ο εθνικός μας ύμνος

Aυτοκτόνησε την Δευτέρα, σε ηλικία 49 ετών, σοκάροντας την παγκόσμια μουσική βιομηχανία και τα εκατομμύρια των φαν του. Κι ακόμα κι αν κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει ότι δεν είναι πια ανάμεσά μας, υπάρχουν πολλές στιγμές του Keith Flint που μπορεί να ανασύρει κανείς από τη μνήμη του.

Άλλωστε ο Firestarter κατάφερνε να ξεσηκώνει τα πλήθη σε όλες τις χώρες στις οποίες έκανε στάση. Μια από τις πιο εκρηκτικές εμφανίσεις του στην Ελλάδα ήταν αυτή πίσω στο 1993.

Μάλιστα, τότε τόσο ο ίδιος ο Keith Flint, όσο και οι Prodigy δεν ήταν το συγκρότημα που... "έγιναν" στην πορεία. Ωστόσο, αυτή τους η εμφάνιση στην πλαζ του Αλίμου, έχοντας κοινό σχεδόν αμιγώς με φαν της ροκ πανκ έμελλε να τους κάνει να λατρέψουν τη χώρα μας.

Κι αυτό τους έκανε να επιστρέφουν ξανά και ξανά!Από τις αρχές της δεκαετίας του '90 μέχρι το 2015, οπότε κι ήταν η τελευταία τους εμφάνιση  στο Rockwave Festival στη Μαλακάσα μεσολάβησαν αρκετές εμφανίσεις, κάποιες κι ιδιαιτέρως... επεισοδιακές. Από την εμφάνισή τους το καλοκαίρι του 2011 στο Rockwave, υπάρχει και βίντεο.

 

Στο διάρκειας μερικών λεπτών απόσπασμα υπάρχουν πλάνα τόσο από την επίσκεψή τους στη Αθήνα, την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό -με μουσικό χαλί σε κάποια σημεία ακόμα και τον εθνικό ύμνο-, αλλά και από την συναυλία τους, με τίτλο «Thunder» .

«Μας θυμίζουν ποιος είναι ο σκοπός μας, γιατί τα κάνουμε όλα αυτά εξ αρχής», ακούγεται να λέει ο Keith για τις συναυλίες στην Ελλάδα. Σε αυτά ο Liam Hawlett, βασικός συνθέτης του γκρουπ, πρόσθεσε: «Είναι πολύ εκφραστικοί άνθρωποι οι Έλληνες. Κάθε φορά που παίζουμε γίνεται μακελειό. Μετά από τις συναυλίες μας στην Ελλάδα παίρνουμε έμπνευση για να γράψουμε μουσική». 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top