Παπουτσάκη – Πιλαφάς: Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει ο δεύτερος γιος τους

Το ζευγάρι λάμπει από ευτυχία

Σε πολύ δημιουργική περίοδο βρίσκεται η Κατερίνα Παπιυτσάκη. Η λαμπερή ηθοποιός και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς περιμένουν πώς και πώς το τέλος Μαρτίου, οπότε και θα υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Έτσι είναι το σαλόνι του σπιτιού της

Αυτή την περίοδο διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, χαλαρώνει στο σπίτι της και αποκαλύπτει στην εφημερίδα «Reallife», το όνομα που έχουν αποφασίσει να δώσουν στον δεύτερο γιο τους εκείνη και ο σύζυγός της, αλλά και τη χιουμοριστική ιστορία που προέκυψε ενώ αναζητούσαν το όνομα που θα δώσουν στον πρίγκιπά τους.


«Τον δεύτερο θα τον πούμε Κίμωνα. Θα γελάσετε, ωστόσο, γιατί αυτό που μέχρι τώρα επικρατεί είναι το «πικουνάκι». Με τον Παναγιώτη ψάχναμε ονόματα με αλφαβητική σειρά και, μόλις πήγαμε στο Π, είδαμε το όνομα Πικούνιος. Πεθάναμε στο γέλιο και από τότε έμεινε, επειδή ακούγεται κάπως γλυκούλι», ενώ συμπληρώνει για τον μεγάλο της γιο: «Ο Μάξιμος είναι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι μεγάλο παιδί – είναι πεντέμισι ετών – και η αλήθεια είναι ότι η ηλικία του παίζει μεγάλο ρόλο. Πριν από δύο-τρία χρόνια, δεν θα ήταν το ίδιο ευπρόσδεκτος ο δεύτερος. Ο Μάξιμος ζητούσε από πέρσι ένα αδερφάκι. Ήθελε πολύ, οπότε, έτσι όπως ήρθε, φάνηκε σαν να εισακούστηκε η επιθυμία του».


Ο επιχειρηματίας σύζυγος της Κατερίνας έχει αποφασίσει αν είναι μέσα στην αίθουσα τοκετού και στο δεύτερο παιδί τους και, όπως εξομολογείται η ηθοποιός, δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο σύντροφο δίπλα της. «Περιμένει πώς και πώς το δεύτερο και είναι πολύ χαρούμενος. Αισθάνομαι ότι έχω βρει το άλλο μου μισό. Νιώθω πάρα πολύ καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top