Θα φάμε κουφέτα! Ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί

Γάμος το φθινόπωρο

Έπειτα από δυο χρόνια κοινής πορείας, η σχέση της τραγουδίστριας Ζωής Παπαδοπούλου και του βολεϊμπολίστα Θοδωρή Πλεμμένου βρίσκεται στο κατώφλι της επισημοποίησης.

Το ερωτευμένο ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί το προσεχές φθινόπωρο. «Είµαστε πολύ καλά µε τον Θοδωρή. Είµαστε µαζί τον τελευταίο ενάµιση χρόνο, ζούµε µαζί στο σπίτι µας στον Υµηττό και έχω ξεκινήσει τις προετοιµασίες του γάµου µας, ο οποίος θα γίνει µετά το καλοκαίρι του 2019», δηλώνει ενθουσιασµένη η Ζωή Παπαδοπούλου στη Realnews και συνεχίζει: «Ακόµα βρισκόµαστε σε αρχικό στάδιο, γιατί αυτό το διάστηµα προέχουν οι επαγγελµατικές µου υποχρεώσεις, αλλά και οι αγωνιστικές του Θοδωρή στην οµάδα του Πανερυθραϊκού».

Θοδωρής Πλεμμένος- Ζωή Παπαδοπούλου/φωτογραφία NDP

Συνδετικός κρίκος υπήρξε ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης. Ο Θοδωρής είναι επί σειρά ετών καρδιακός φίλος µε τον Κώστα, ο οποίος διατηρεί επίσης φιλική σχέση µε τη Ζωή. Σύµφωνα µε πληροφορίες από τον στενό κύκλο του ζευγαριού, µάλιστα, δεν αποκλείεται να είναι εκείνος ο κουµπάρος του ζευγαριού, µαζί µε την τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου, η οποία έχει ιδιαίτερη σχέση µε τη µέλλουσα νύφη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top