Ο manager rugby δεν είναι πια μόνος - Δείτε τη σύντροφό του

Η γυναίκα που του άλλαξε την ζωή

Πιο ερωτευμένος από ποτέ ο Πάνος Αργιανίδης! Ο Manager rugby βρήκε τον έρωτα στο «καυτό» νεαρό μοντέλο και influencer, Καρολίνα Παλάζι.  Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr οι δύο τους είναι μαζί από το καλοκαίρι με την Καρολίνα να πηγαινοέρχεται Αθήνα -Λεμεσό για να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στη Νομική. 

Oι δυο τους κυκλοφορούν επίσημα στα κοσμικά πάρτι της Αθήνας, με τον Πάνο να απολαμβάνει τη νέα του ζωή με την εντυπωσιακή μελαχρινή συντροφιά του!  

H Καρολίνα "έκλεψε" την καρδιά του Πάνου Αργιανίδη

Ο πρώην παίκτης του Survivor εξομολογήθηκε πρόσφατα στην Ελεονώρα Μελέτη τις δύσκολες ώρες που πέρασε αντιμετωπίζοντας τον καρκίνο.

Οι δυο τους έχουν σχέση από το καλοκαίρι

Η πρόληψη είναι αυτή που μετράει και κάνω κάθε έξι μήνες εξετάσεις. Τότε μου βρήκαν χαμηλό σίδηρο και κάναμε κάποιες εξετάσεις όπου διαγνώστηκε η ασθένεια. Μέσα σε τρεις μήνες έκανα θεραπείες που γίνονται μέσα σε τρία χρόνια. Εκείνη τη περίοδο σκεφτόμουν μόνο τους δικούς μου ανθρώπους, οι συγγενείς το έμαθαν αρκετό καιρό μετά το παιχνίδι. Γι' αυτό και ήταν πολύ σημαντικό το έπαθλο επικοινωνίας, είχε δηλώσει. 

Πλέον μια νέα ζωή έχει ξεκινήσει για τον Manager Rugby, στο πλευρό της σέξι Καρολίνας! 

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top