Ήταν όλοι εκεί! Σύσσωμο το STAR στην κοπή της πίτας για το 2019

Διασκέδαση και πλούσια δώρα για το προσωπικό

Με τις ευχές τους Διευθύνοντα Συμβούλου του STAR κυρίου Πάνου Κυριακόπουλου να έχει το STAR Channel ακόμα πιο ανοδική πορεία, σύσσωμο το προσωπικό του Ομίλου γιόρτασε στην κοπή της πίτας για το 2019.

Πάνος Κυριακόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος, STAR), Κάρολος Αλκαλάι (Γενικός Διευθυντής, STAR), Ζωρζέτα Ζαχαρτζή (Διευθύντρια Επικοινωνίας, STAR)

Εκτός από τους δημοσιογράφους, τους τεχνικούς και το υπόλοιπο προσωπικό του σταθμού, οι παρουσιαστές των εκπομπών ήρθαν στη μεγάλη γιορτή με τα φλας να αστράφτουν κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Πάνος Κυριακόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος STAR), Κάρολος Αλκαλάι (Γενικός Διευθυντής STAR)

Το GNTM φωτογραφήθηκε στο photo booth που είχε στηθεί

Όπως είθισται, μαθήματα στιλ έδωσαν οι Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί από το GNTM. Μαζί τους ήταν και ο έτερος κριτής του αγαπημένο σόου, ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός με τη σύζυγο και την κορούλα τους.

Με fun διάθεση και η Ζήνα Κουτσελίνη με τους συνεργάτες της

«Αλήθειες με τη Ζήνα» και όλη η δημοσιογραφική ομάδα της καθημερινής εκπομπής με τη Ζήνα Κουτσελίνη, αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά, διασκεδάζοντας με την καρδιά της.

Κρατερός Κατσούλης, Natalie Woodfield (διευθύντρια προγράμματος, STAR), Κατερίνα Καραβάτου, Βίκυ Καγιά

Ντυμένη στα λευκά εμφανίστηκε η Κατερίνα Καραβάτου, ενώ λίγο αργότερα κατέφτασε και ο Κρατερός Κατσούλης. Όλοι οι «Κου Κου» ήρθαν στην εκδήλωση, με την Τζώρτζια Γεωργίου να ξεχωρίζει με το chic outfit της. Φυσικά δεν έλειπε η αγαπημένη μας αστρολόγος Άση Μπήλιου.

Βίκυ Καγιά, Πέτρος Πολυχρονίδης, Ζωρζέτα Ζαχαρτζή (Διευθύντρια Επικοινωνίας, STAR)

Την τύχη του στα δώρα που έκρυβαν οι λαχνοί της βασιλόπιτας μοίρασε –ποιος άλλος;- από τον Πέτρο Πολυχρονίδη του «Τροχού της Τύχης» που ανέλαβε –για λίγο- ρόλο παρουσιαστή, ενώ εκεί ήταν και η πολύ εντυπωσιακή Ιωσηφίνα Τσουγανάκη που βρίσκεται καθημερινά μαζί του στο πιο πετυχημένο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης.

Ζωρζέτα Ζαχαρτζή (Διευθύντρια Επικοινωνίας, STAR), Κώστας Στεφανής

Μπορεί να μην είχαμε κάποια επίδειξη στους… τέσσερις τροχούς, ωστόσο, ο Κώστας Στεφανής με τον γιο του Μάνο και τους συντελεστές του «Traction», της μοναδικής εκπομπής αυτοκινήτου, δεν έλειψαν από τη λαμπερή εκδήλωση.

Το ενημερωτικό τμήμα του σταθμού εκπροσώπησε η Διευθύντρια Ειδήσεων κυρία Μάρα Ζαχαρέα

Για λίγο απείχε από τις υποχρεώσεις της η δημοσιογραφική ομάδα των ειδήσεων του STAR, διασκεδάζοντας με τις μουσικές επιλογές του DJ και τον πλούσιο μπουφέ.

Η Διευθύντρια Ειδήσεων κυρία Μάρα Ζαχαρέα ήταν εκεί, όπως και οι παρουσιάστριες των δελτίων ειδήσεων κυρίες Ελένη Τσαγκά και Κατερίνα Παναγοπούλου. Σύσσωμη ήταν και η ομάδα του Star.gr με τη διευθύντριά του κυρία Νεφέλη Αγκυρίδου

Στο photo booth φωτογραφήθηκαν και οι δημοσιογράφοι του STAR

O Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων Ισίδωρος Παπαμιχάλης ανέδειξε έναν εκ των νικητών

Ο Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης Φώτης Διαλεκτόπουλος επέλεξε έναν τυχερό λαχνό

Με πολλά δώρα για τους εργαζόμενους, πολύ κρασί, πλούσιο φαγητό και δυνατή μουσική ολοκληρώθηκε η φετινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας του STAR.

Ιδαίτερο fun είχε το photo booth που είχε στηθεί για να μπορούν οι καλεσμένοι να βγάλουν τις αστείες STAR στιγμές τους.

Και του χρόνου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top