Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της κόρης της!

Οι τρυφερές ευχές στη μικρή Λυδία

Ευτυχισμένη μαμά είναι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία πριν από τρία χρόνια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο, την κόρη τους Λυδία.

Χθες, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου η μικρούλα γιόρτασε τα τρίτα της γενέθλια. Η ηθοποιός, η οποία είναι λάτρης των social media, έδωσε στους followers της μια «γεύση» από την τούρτα της μικρής.

Μάλιστα, ανέβασε και κάποιες φωτογραφίες από τότε που η Λυδία ήταν ακόμα μωράκι και κοιμόταν στην αγκαλιά της.

«Χρόνια πολλά στο πλάσμα που με μία μόνο λέξη με κάνει ο, τι θέλει. Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια. Ζω για να σε δω μεγάλη και τρανή… Σου εύχομαι δύναμη, χαρά, αγάπη, τύχη, υγεία, γαλήνη και ψυχραιμία… Θα σε προετοιμάσω γι αυτή τη ζωή όσο καλύτερα μπορώ… Σ’αγαπώ. Δεν μπορώ τίποτ’ άλλο να πω, πιο βαθύ, πιο απλό, πιο μεγάλο.», έγραψε η γλυκιά μανούλα κάτω από τις φωτογραφίες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χρόνια πολλά στο πλάσμα που με μία μόνο λέξη με κάνει ο, τι θέλει. 🐈 Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια. Ζω για να σε δω μεγάλη και τρανή... Σου εύχομαι δύναμη, χαρά, αγάπη, τύχη, υγεία, γαλήνη και ψυχραιμία... Θα σε προετοιμάσω γι αυτή τη ζωή όσο καλύτερα μπορώ... Σ'αγαπώ. Δεν μπορώ τιποτ' άλλο να πω, πιο βαθύ, πιο απλό, πιο μεγάλο. ❤️ #lydia #babynardo #firstborn #happy3rdbirthday #bestisyettocome #motherdaughter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top