Δύσκολες εποχές για πριγκίπισσες: Στην παγωνιά η Meghan - Έστησαν τον κόσμο

Στο Μπρίστολ η Markle με τον πρίγκιπα Harry

Παρά το κρύο, το πιο… καυτό πριγκιπικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας ταξίδεψε με το τρένο μέχρι το Μπρίστολ, προκειμένου να παραστεί σε σειρά εκδηλώσεων

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle ευχαρίστησαν το πλήθος που αψήφησε το τσουχτερό κρύο και το χιόνι, για να τους επιφυλάξει θερμή υποδοχή το πρωί της Παρασκευής.

Παρότι έξι μηνών έγκυος δεν αποχωρίστηκε τις ψηλοτάκουνες μπότες της η Meghan /Φωτογραφία AP Photo/Matt Dunham

Παρά τη βαρυχειμωνιά που πλήττει τη νότια Βρετανία, ο Harry και η Meghan που περιμένουν το πρώτο παιδί τους την Άνοιξη, παρά την καθυστέρηση πήγαν στο Μπρίστολ προκειμένου να παραστούν σε μια σειρά εκδηλώσεων.

Μίλησε και με παιδάκια η δούκισσα του Σάσεξ /Φωτογραφία AP Photo/Matt Dunham

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν φάνηκαν να ενοχλούνται από τις αντίξοες συνθήκες και παρότι η Meghan φορούσε τακούνια, δεν δίστασε να πιάσει κουβέντα με τον κόσμο που περίμενε υπομονετικά την άφιξή τους, παρά το χιόνι.

«Ελπίζω όλοι να πιούν ένα ωραίο ζεστό τσάι έπειτα από εδώ» είπε η δούκισσα, η οποία ζήτησε συγνώμη από έναν άντρα επειδή τα χέρια της ήταν κρύα. «Το τρένο μας καθυστέρησε λίγο, αλλά βάλαμε τα δυνατά μας για να έρθουμε εδώ γρήγορα» συμπλήρωσε η πρώην τηλεοπτική σταρ και νυν γαλαζοαίματη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top