Η Άννη Πανταζή ανέβασε φωτογραφία με την κόρη της αγκαλιά

Μέσα από το μαιευτήριο

Τις τελευταίες 48 ώρες κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της. Και δε θα μπορούσε παρά να πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Άννη Πανταζή.

Η όμορφη Ολυμπιονίκης και ο σύζυγός της, Χριστόφορος Χούμας υποδέχτηκαν τον καρπό του έρωτά τους ενώ περιχαρής είναι και η αδερφή της Κλέλια, η οποία ανέβασε στα social media, μάλιστα, την πρώτη φωτογραφία του μωρού.

Γέννησε η Άννη Πανταζή – Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Το μεσημέρι της Τρίτης, ωστόσο, ανέβασε και η μητέρα της μικρής την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο.

«Η ζωή μου... Επιτέλους σε κρατάω αγκαλιά!! Σε ευχαριστώ @chris_choumas για το θαύμα αυτό που ζούμε.. Η απόλυτη ευτυχία!! Κυριακή 27-01-19 • 14:20 • 4.040gr» έγραψε στην λεζάντα της πολύ τρυφερής φωτογραφίας που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Υπενθυμίζουμε πως ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον αγαπημένο της καρδιάς της στις 3 Οκτωβρίου του 2017.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η ζωή μου... Επιτέλους σε κρατάω αγκαλιά!! Σε ευχαριστώ @chris_choumas για το θαύμα αυτό που ζούμε.. Η απόλυτη ευτυχία!! Κυριακή 27-01-19 • 14:20 • 4.040gr. ————————————————————————— Ευχαριστώ την γιατρό μου @dr_katerina_papakonstantinou , την μαία μου Τινα Βουνάση και το @rea_maternity για όλα!! ————————————————————————— ♥️ #choumasfamily #family #motherdaughter #mother #daughter #baby #newborn #mommy #babyboom #reamaternity #happiness #grateful #thankful

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annie Pantazi (@annie_pantazi) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top