Σπάνια έξοδος για τη Βάσια Λόη - Διασκέδασε στην Άννα Βίσση

Στο «Hotel Ερμού» με τον σύζυγό της

Μία από τις σπάνιες βραδινές τους εμφανίσεις έκαναν η Βάσια Λόη και ο Νικόλας Μαδιάς, επιλέγοντας την Άννα Βίσση και το «Hotel Ερμού» για να διασκεδάσουν! Το star.gr εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες και τις παρουσιάζει.

H Βάσια Λόη απολαμβάνει τα τραγούδια της Άννας Βίσση

Η παρουσιάστρια, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας αφοσιωθεί στα παιδιά της και ο σύζυγός της, ήταν μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν προ ημερών στο talk-of-the-town στέκι, μαζί με φιλικά τους πρόσωπα.

Η Βάσια Λόη  με τον σύζυγό της, Νικόλα Μαδιά και την παρέα τους

Ο φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στο μοναδικό πρόγραμμα της Άννας Βίσση, η οποία, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, παρουσιάζει μία μουσική παράσταση - εμπειρία στον εντυπωσιακό χώρο του «Hotel Ερμού», γνωρίζοντας κάθε Παρασκευή και Σάββατο την αποθέωση.

Οι πόζες του Νικόλα Μαδιά κα των φίλων του στον φωτογραφικό φακό

Πλαισιωμένη από τη «χρυσή» 11μελη της μπάντα με τους ανεπανάληπτους μουσικούς και δύο ταλαντούχους νέους τραγουδιστές, η «απόλυτη Ελληνίδα star», ταξιδεύει επί σχεδόν 5 ώρες το κοινό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περίπου 100 τραγούδια, μεταξύ των οποίων επιτυχίες από την αρχή της καριέρας της μέχρι το πρόσφατο «Μέσα Μου» που κυκλοφορεί από την Panik Gold, καθώς και άλλα αγαπημένα κομμάτια. 

Η Άννα Βίσση επί σκηνής

Η Άννα Βίσση επί σκηνής

Της Μίτση Σκέντζου (mskentzou@star.gr)

Φωτογραφίες: Μαρία Μαρκέζη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top