Τζεφ Μπέζος: Τα ερωτικά μηνύματα και οι αποκαλυπτικές selfie

Τα άπλυτα του δισεκατομμυριούχου βγάζει στη φόρα σκανδαλοθηρικό περιοδικό

O έρωτας τον χτύπησε κατακούτελα. Τόσο ώστε ο ιδρυτής της «Αmazon» Τζεφ Μπεζος έκανε για μήνες sexting με την παρουσιάστρια Λόρεν Σάντζεζ...

Τζεφ Μπέζος: Διαζύγιο για τον κροίσο της «Αmazon»

Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «National Enquirer» δημοσιεύει τα φλογισμένα μηνύματα τα οποία έστελνε ο δισεκατομμυριούχος στην εκρηκτική Σάντσεζ, η οποία είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

«Θέλω να σε μυρίσω, θέλω να σε αναπνεύσω. Θέλω να σε κρατήσω σφιχτά… θέλω να φιλήσω τα χείλια σου…Σ' αγαπώ. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου», έλεγε σε ένα από τα μηνύματα ο κροίσος της Amazon.

Τα μηνύματα συχνά πυκνά συνόδευαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Μπέζος. Άλλοτε μπροστά στον καθρέφτη με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση του και άλλοτε χωρίς εσώρουχο.  

«Σ ’αγαπώ ζωντανό κορίτσι. Θα στο δείξω με το σώμα μου και με τα χείλη μου και με τα μάτια μου, πολύ σύντομα», φέρεται να λέει σε ένα ακόμα μήνυμα.


Ο ΘΥΕΛΛΩΔΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ

Οι σουίτες των ξενοδοχείων, τα σπίτια τους, το ιδιωτικό αεροπλάνο του μεγιστάνα είχαν μετατραπεί σε ερωτική φωλιά.

Το περιοδικό ισχυρίζεται οτι τον εντόπισε σε πεντε Πολιτειες σε πάνω απο 40.000 μίλια. Συμφωνα με το Enquirer ο δικηγορος του Μπεζος ειπε στο έντυπο οτι ήταν ευρεως γνωστό ότι ο ίδιος και η συζυγός του ηταν καιρό χωριστά.

Το ερωτικό σκάνδαλο φαίνεται πως απασχολει και τον Αμερικανο πρόεδρο ο οποίος πολλάκις έχει στρεψει τα βελη του εναντιον του Τζεφ Μπεζος ιδιαίτερως αππο τοτε που ο επιχειρηματιας αγορασε την Ουασινγκτον Ποστ.

Πάντως το διαζύγιο του Μπεζος αναμένεται να είναι ένα από τα...ακριβότερα στην ιστορία.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top