Τζεφ Μπέζος: Διαζύγιο για τον κροίσο της «Αmazon»

Το πιο πλούσιο ζευγάρι του κόσμου χωρίζει μετά από 25 χρόνια γάμου

Χωρισμός  στον κόσμο των δισεκατομμυριούχων, φέρνει ανακατατάξεις στη λίστα των κροίσων. Το αφεντικό της "Αμαζον" Τζεφ Μπέζος, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, χωρίζει μετά απο 25 χρόνια γάμου.. Πέτρα του σκανδάλου, μια παντρεμένη πρωην τηλεπαρουσιάστρια...

Τίτλοι τέλους για έναν κεραυνοβόλο έρωτα κι έναν κινηματογραφικό γάμο. Πέτρα του σκανδάλου, μια εκρηκτική 49χρονη. Κι αν ο Τζεφ και η Μακένζι Μπέζος -σε διάσταση τελευταίως- έγραψαν "Παραμένουμε οικογένεια και αγαπημένοι φίλοι".. οι ταμπλόιντ βοούν περί απιστίας..

Τα δισεκατομμύρια, πολλά: 144 συγκεκριμένα.. Ο 54χρονος Μπέζος -που έφερε επανάσταση στις διαδικτυακές πωλήσεις με την Αμαζον- είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.. Ο χωρισμός πιθανόν θα τον αφήσει με τη μισή του περιουσία, στην πέμπτη θέση της λίστας των κροίσων. H 48χρονη συγγραφέας Μακένζι θα πάρει 72 δισεκατομμύρια


Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

Ο Mr Amazon ξέγραψε την γυναίκα που τον βοήθησε να γίνει αυτό που είναι, τα τρία αγόρια τους και την υιοθετημένη κόρη τους για την πρώην τηλεπαρουσιάστρια και νυν πιλότο ελικοπτέρων, Λόρεν Σάντσεζ... επίσης παντρεμένη με τον επίσης πάμπλουτο ατζέντη των σταρ Πάτρικ Γουάιτσελ. Ο Μπέζος θεωρείτο οικογενειακός φίλος... Ο παράνομος δεσμός τους μετρά τουλάχιστον 8 μήνες και ρομαντικά ταξίδια με το ιδιωτικό του τζετ, των 65 εκατομμυρίων..  


Ο Τζέφ γνώρισε τη Μακένζι το 1992.  Tης πήρε συνέντευξη για δουλειά. Σε τρεις μήνες αρραβωνιάστηκαν.. Σε άλλους 3 παντρεύτηκαν.  Το 1994, ίδρυσε την Amazon στο γκαραζ του. Εκείνη ανέλαβε τα λογιστικά. Μεταμορφώθηκαν ριζικά.. Πριν 4 μήνες, το μερίδιο του στην Αμαζον, χτύπησε το 1 τρισεκατομμύριο. Μαζί έχουν την μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία από οποιονδήποτε άλλο Αμερικανό.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top