Ποιος «κάρφωσε» τη Σπυροπούλου στη Γερμανού; Η αντίδραση της παρουσιάστριας

«Θα το πω τώρα και ας γραφτεί…»

Τωρινός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη «κάρφωσε» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ευαγγελία Αραβανή, με τη Ναταλία Γερμανού να αντιδράει από τη δήλωση του.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ρωτήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για την περίοδο που ήταν στο «Μες την καλή χαρά», όταν η Ευαγγελία Αραβανή αποχώρησε ξαφνικά και στη θέση της πήγε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όπως είπε: «Η αλήθεια είναι ότι με τη Γερμανού είχαμε περάσει πάρα πολύ ωραία. Ήταν μια πολύ περίεργη χρονιά τότε, όσοι καταλάβατε… καταλάβατε. Ήμασταν σε μια ανακατωσούρα αλλά περνάγαμε πολύ ωραία. Ήταν η πρώτη χρονιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου».

«Πάντα όταν φιλάω τον Αλέξη Γεωργούλη γουστάρω!» - Ποια το είπε;

Και τόνισε: «Η πιο άβολη στιγμή μου τηλεοπτικά, θα το πω τώρα και ας γραφτεί, δεν πειράζει, ήταν όταν ξεκινήσαμε με τη Γερμανού και ήταν μαζί μας η Ευαγγελία Αραβανή και δυστυχώς έληξε η συνεργασία λίγο άδοξα… Δε θα παρουσίαζα εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί δεν ταιριάζουμε»!

Ωστόσο όλα τα λεφτά ήταν η ατάκα της Ναταλίας για την περιβόητη αντικατάσταση της Αραβανή από τη Σπυροπούλου: «Φαντάζομαι ότι και η Ευαγγελία Αραβανή δε θα την ξεχάσει ποτέ!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top