Είναι οριστικό: Διαζύγιο για γνωστό ζευγάρι της showbiz

«Ο χωρισμός είναι αμετάκλητος»

Το πάλεψαν αλλά τελικά δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον γάμο τους ζωντανό. Ο λόγος για τον σεναριογράφο και θεατρικό συγγραφέα Δημήτρη Αποστόλου και την πρώην πλέον σύζυγό του Μάγδα Πένσου, οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. 

Την είδηση του οριστικού χωρισμού ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δμήτρης Αποστόλου σε συνέντευξή του στην Espresso, αποκλείοντας οποιαδήποτε πιθανότητα επανασύνδεσης. 

Μετά από προσπάθειες να σώσουν τον γάμο τους, Δημήτρης Αποστόλου και Μάγδα Πένσου αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά - φωτογραφία: NDP

«Ο χωρισμός μας, με λύπη το λέω, είναι αμετάκλητος. Θα προχωρήσω με το διαζύγιο για να εξασφαλιστούν οι διαχειριστικοί τρόποι επικοινωνίας με τα παιδιά μου», είπε, αποκαλύπτοντας ότι ο χωρισμός αυτός του έχει στοιχίσει πολύ.

«Ήταν σαν να πήδηξα από τον βράχο της παιδικότητάς μου κι έσκασα στο κενό της επόμενης ημέρας. Πάντως, σήμερα έχω μπει σε μια κανονικότητα. Όλα καλά», τόνισε.

Ο σεναριογράφος και θεατρικός συγγραφέας ανακοίνωσε τον οριστικό χωρισμό από τη σύζυγό του - φωτογραφία: NDP

Ο ίδιος χαρακτήρισε τον γάμο του με την ηθοποιό ως «ό,τι καλύτερο συνέβη στη ζωή του», τονίζοντας ότι η σχέση του με τη Μάγδα Πένσου ήταν σπουδαία. 

Ο Δημήτρης Αποστόλου και η Μάγδα Πένσου παντρεύτηκαν το 2007 στο Παρίσι με κουμπάρα την Τζέσυ Παπουτσή. 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2007 στο Παρίσι - φωτογραφία: NDP

Τα πρώτα σύννεφα στον γάμο τους εμφανίστηκαν το 2016, όμως οι δυο τους είχαν αποφασίσει μετά από λίγο καιρό που έμειναν χώρια να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. 

Φαίνεται όμως ότι οι διαφορές τους ήταν αγεφύρωτες και τελικά αποφάσισαν να χωρίσουν πολιτισμένα για χάρη των δύο τους παιδιών. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top