Χρήστος Βασιλόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά το τέλος του Nomads

Το πρώτο μήνυμα του πρώην παίκτη

Χρήστος Βασιλόπουλος Nomads

Έφτασε ένα βήμα πριν από τον ημιτελικό του Nomads, αλλά δεν τον είδαμε κοντά στον Γρηγόρη Μόργκαν και τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Κι αυτό γιατί, όπως ανακοίνωσε ο Σάββας Πούμπουρας, μια απώλεια ανάγκασε τον Χρήστο Βασιλόπουλο, που ήταν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες να επιστρέψει εσπευσμένα στην Ελλάδα.

Λίγες ώρες μετά την ανάδειξη του νικητή του reality επιβίωσης, το πρωί της Δευτέρας, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, ποστάρονταςστον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία του από τον στίβο μάχης.

«Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, άλλος ένας κύκλος κλείνει,και ένας καινούργιος ανοίγει! Η εμπειρία του @nomadsant1, είναι μια εμπειρία που μόνο όσοι συμμετέχουν μπορούν πραγματικά να καταλάβουν. Μια εμπειρία-καταγραφή ως προς την ανθρώπινη συμπεριφορά, μια εμπειρία που σε αλλάζει σαν άνθρωπο αν πραγματικά αποφασίσεις να την ζήσεις στο 100%. Οι θεατές βλέπουν ένα αρκετά μικρό κομμάτι της αλήθειας, καθώς η καθημερινότητα κάθε παίκτη, καταγράφεται ως προς ένα 20%-30% Προσωπικά, ύστερα από 11 εβδομάδες (τόσο διαρκεί το παιχνίδι), θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, τον κόσμο που μας παρακολούθησε και άλλους μας λάτρεψε και άλλους μας μίσησε, τους συμπαίκτες μου που είχαμε την τύχη να ήμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το φανταστικό ταξίδι-εμπειρία ζωής! #keepwalking #nevergiveup #nomads #nomadsant1 #lifeexperience #love #survival #nature #actors», έγραψε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του,άλλος ένας κύκλος κλείνει ,και ένας καινούργιος ανοίγει !Η εμπειρία του @nomadsant1 ,είναι μια εμπειρία που μόνο όσοι συμμετέχουν μπορούν πραγματικά να καταλάβουν.Μια εμπειρία-καταγραφή ως προς την ανθρώπινη συμπεριφορά,μια εμπειρία που σε αλλάζει σαν άνθρωπο αν πραγματικά αποφασίσεις να την ζήσεις στο 100%.Οι θεατές βλέπουν ένα αρκετά μικρό κομμάτι της αλήθειας ,καθώς η καθημερινότητα κάθε παίκτη,καταγράφεται ως προς ένα 20%-30%!Προσωπικα ,ύστερα από 11 εβδομάδες(τόσο διαρκεί το παιχνίδι),θελω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες ,τον κόσμο που μας παρακολούθησε και άλλους μας λάτρεψε και άλλους μας μίσησε ,τους συμπαίκτες μου που ειχαμε την τύχη να ήμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το φανταστικό ταξίδι-εμπειρία ζωής! #keepwalking #nevergiveup #nomads #nomadsant1 #lifeexperience #love #survival #nature #actors

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Vasilopoulos (@vasilo1) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top