Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ολοκληρώθηκε η υιοθεσία και έχουμε το παιδί στο σπίτι

Έκανε το όνειρό της πραγματικότητα!

Μπορεί πριν από τρία περίπου χρόνια, εκείνη κι ο σύζυγός της να απέκτησαν τον γιος τους Δημήτρη, αλλά η Ευδοκία Ρουμελιώτη έκανε το όνειρό της πραγματικότητα!.

Εδώ και λίγο καιρό στο σπίτι του ζευγαριού προστέθηκε ένα ακόμη μέλος μιας κι η ηθοποιός με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη υιοθέτησαν τον Μάριο, που είναι λίγο μικρότερος σε ηλικία από τον γιο τους.

«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας και έχουμε το παιδί στο σπίτι. Τώρα έχουμε πια 4 παιδιά με τον σύζυγό μου (τα δυο μεγαλύτερα είναι από τον προηγούμενο γάμο του συζύγου της). Το παλέψαμε δυο χρόνια για την υιοθεσία, δεν είναι εύκολο, αλλά ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και εγώ και ο σύζυγός μου και τα παιδιά μας», είπε σε δηλώσεις της στην εκπομπή Happy Day.

Και πρόσθεσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ο μικρός μας γιος δεν πέρασε αυτό που συνήθως συμβαίνει στις οικογένειες με το να φουσκώσει η κοιλίτσα. Ήρθε κατ’ εύθείαν ένα παιδί στο σπίτι. Ο νέος μας γιος είναι λίγο μικρότερος από τον Δημήτρη μου. Τον έχουμε βαφτίσει και έχει πάρει το όνομα Μάριος».

Τέλος, μιλώντας για το πώς νιώθει για τον βενιαμίν πια της οικογένειας, δήλωσε: «Σημαντικό δεν είναι να γεννάς αλλά να μεγαλώνεις ένα παιδί. Τον Μάριο τον νιώθω παιδί μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top