Meghan Markle: Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει το μωρό της

Το αποκάλυψε ο πρίγκιπας Κάρολος

Μπορεί να μην είναι επίσημο, αλλά ο πρίγκιπας Κάρολος "κάρφωσε" το όνομα που είναι πολύ πιθανό να πάρει το μωρό του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Κι αυτό πολύ το εντάσσουν στη διαφορετική πλευρά του μελλοντικού Βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος έχει αρχίσει να μοιράζεται φωτογραφίες με την οικογένειά του με αφορμή τα επερχόμενα 70α του γενέθλια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Two new photographs of The Prince of Wales and his family have been released to celebrate HRH’s 70th birthday. The photos were taken by @chrisjacksongetty in the garden of Clarence House.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clarence House (@clarencehouse) στις

Μεταξύ άλλων, μοιράστηκε και μερικά στιγμιότυπα με τα εγγονια του, τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Louis.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο τρίτο του εγγόνι που θα έρθει στον κόσμο σε μερικούς μήνες κι αστειευόμενος αναφέρθηκε στα ονόμα που θεωρεί πιθανό να επιλέξουν ο Harry και η Meghan για το πρωτότοκο μωρό τους.

"Ο γιος μου Harry μου λέει ότι κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού τους στην Αυστραλία εκείνος και η σύζυγός του πήραν ιδέες για το όνομα του μωρού τους", είπε. Και συνέχισε με εμφανή τη διάθεση για χιούμορ: "Μεταξύ μας, νομίζω ότι τα ονόματα Kylie και Shane είναι αυτά που έχουν περισσότερες πιθανότητες", προσθέτοντας: "Αλλά κυρίες και κύριοι δεν παίρνω κι όρκο ότι δεν θα πάρει το όνομα Edna ή Les." 
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top